۹۶ درصد مردم غزه از ناامنی غذایی شدید رنج می‌برند

اقتصاد ایران: هلال احمر فلسطین با هشدار درباره شیوع اپیدمی وبا در میان آوارگان فلسطینی به دلیل عدم وجود امکانات بهداشتی و آب سالم تاکید کرد که ۹۶ درصد از مردم غزه از ناامنی غذایی شدید رنج می‌برند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی هشدارهای متعدد سازمان‌های جهانی درباره گرسنگی و قحطی در نوار غزه، هلال احمر فلسطین امروز اعلام کرد که اوضاع انسانی در نوار غزه در فاجعه بارترین شکل ممکن است.

هلال احمر فلسطین با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: در حالی که جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه تقریبا همه بیمارستان‌ها را در این باریکه از کار انداخته، 2 میلیون فلسطینی در غزه شرایط فاجعه باری را تجربه می‌کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: در حال حاضر 250 هزار غیرنظامی در مناطق خان یونس و رفح هستند که رژیم اشغالگر دستور تخلیه آنها را صادر کرده است.

بر اساس این بیانیه، آوارگان فلسطینی در سراسر نوار غزه به دلیل شرایط وحشتناک بهداشتی و عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم، در معرض خطر ابتلا به اپیدمی وبا قرار دارند.

هلال احمر فلسطین همچنین گزارش داد که اکثریت جمعیت نوار غزه یعنی حدود 96 درصد از ناامنی غذایی شدید رنج می‌برند.

«تور ونسلند» هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد برای روند صلح در خاورمیانه هم در نشست خبری خود در شورای امنیت سازمان ملل گفت: گرسنگی و ناامنی غذایی به بدترین شکل در نوار غزه ادامه دارد و احتمالاً شاهد قحطی قریب الوقوع در شمال غزه، در صورت عدم رسیدن کمک‌ها باشیم. در حالی که تقریباً همه ساکنان غزه با ناامنی غذایی مواجه هستند، نزدیک به 500 هزار نفر در میان ناامنی غذایی فاجعه باری زندگی می‌کنند.

«جاگان چاپاگین» مدیر اجرایی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر در این زمینه گفت: بحران گرسنگی در غزه به نقطه اوج خود رسیده است و خطر قحطی روز به روز افزایش می‌یابد. ما نیاز به اقدام فوری برای جلوگیری از تلفات بیشتر به‌دلیل قحطی در غزه داریم.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ