توجه به تولیدات دانش بنیان برای رسیدن به جهش ضرورت دارد

اقتصاد ایران: رشت - معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ظرفیت‌های کم نظیر گیلان در حوزه دانش بنیان گفت: توجه به تولیدات دانش بنیان برای رسیدن به جهش ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان صالحی ظهر چهارشنبه در نشست بررسی روش‌ها و راهکارهای بهره برداری از ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان در سالن اجتماعات استانداری گیلان اظهار کرد: کارهای پژوهش محور و تحقیقاتی در حوزه تولیدات دانش بنیان باید گسترش پیدا کند.

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به رویکرد حمایتی دولت سیزدهم نسبت به دانش بنیان‌ها بیان کرد: دولت سیزدهم در مسیر جهش تولید دانش بنیان حرکت کرد.

صالحی با بیان اینکه توجه به تولیدات دانش بنیان برای رسیدن به جهش ضرورت دارد، گفت: علمی پایه کردن واحدهای صنعتی و تولیدی پایداری و بهره وری را افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه افزود: ارتباط ملموس صنعت و دانشگاه می‌تواند ظرفیت‌های یکدیگر رو به بهره وری و تکامل برساند.

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه گیلان در حوزه دانش بنیان ظرفیت‌های خوبی دارد، گفت: فعال سازی ظرفیت‌های دانش بنیان گیلان با پیوند صنعت و دانشگاه امکان پذیر است.

صالحی با اشاره به حرکت‌های خوب فعال سازی تولید دانش بنیان در دولت سیزدهم اضافه کرد: نگاه دانش بنیان و علمی در همه مسائل راهگشا است و فقط در حوزه تولید خلاصه نمی‌شود که در این راستا گام‌های خوبی در دولت سیزدهم برداشته شده است.

گفتنی است، در ادامه این نشست به صورت تخصصی و کاربردی به مسائل حوزه دانش بنیان پرداخته شد و چالش‌ها، بایدها و نبایدهای جهش تولید دانش بنیان توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ