تمرکز نشست آینده ناتو بر مشارکت با کشورهای غیرعضو است

اقتصاد ایران: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که تمرکز اصلی نشست آینده سران ناتو بر تقویت مشارکت با کشورهای غیرعضو است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «الیزابت استیکنی» از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که نشست سران سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) که در ماه جاری برگزاری می‌شد، تمرکز اصلی آن بر تقویت مشارکت این ائتلاف با کشورهای غیرعضو خواهد بود.

استیکنی با انتشار بیانیه‌ای مطبوعاتی با اشاره به اهمیت این نشست سران ناتو گفت: مشارکت کشورهای عربی در نشست ناتو در چارچوب دستور کار مثبت مشترک بین این ائتلاف و شرکای آن برای رسیدگی به چالش‌های مشترک در مناطق خود است.

همزمان با تشدید تحولات در منطقه رسانه غربی فایننشال تایمز اعلام کرد که از وزیران خارجه رژیم صهیونیستی، مصر، اردن، قطر، تونس، امارات و بحرین برای حضور در نشست ناتو دعوت به عمل آمده است.

این رسانه غربی امروز گزارش داد که آمریکا از وزیران خارجه رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی خواسته است که در نشست ناتو در واشنگتن در ماه آتی میلادی شرکت کنند.

این در حالی است که سفارت آمریکا در بیروت روز پنجشنبه از همه شهروندان آمریکایی خواست که به دلیل «‌وضعیت پیچیده امنیتی»، به این کشور سفر نکنند.

سه مقام دفاعی آمریکا و یک مقام نظامی پیشین این کشور روز پنجشنبه هفتم تیرماه به شبکه «ان‌بی‌سی‌نیوز» مدعی شدند که ناو «یو اس اس واسپ»، یک کشتی جنگی آبی خاکی و تفنگداران دریایی از «یگان اعزامی »۲۴ که قابلیت عملیات ویژه را دارد، روز چهارشنبه به سمت دریای مدیترانه حرکت کرده‌اند.

این مقامات که نامشان فاش نشده همچنین ادعا کردند که کشتی «واسپ» در شرق دریای مدیترانه حضور خواهد داشت تا برای خروج آمریکایی‌ها، کمک‌های نظامی و سایر ماموریت‌ها آماده باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ