داخلی سازی ۸۰ درصد نیازهای صنعت ساختمان در حوزه آتش نشانی

اقتصاد ایران: مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: در حوزه تجهیزات آتش‌نشانی در وضعیت مطلوب هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، ششمین همایش و نمایشگاه بین‌المللی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهری از امروز ۱۱ تیرماه ۱۴۰۳ آغاز شده و تا سیزدهم ماه جاری ادامه خواهد داشت.

از جمله محورهای این همایش؛ مدیریت در عملیات آتش‌نشانی و ارتقا ایمنی شهری، ارتقا فرهنگ ایمنی و راهکار جلب مشارکت شهروندان، مهندسی ایمنی در برابر آتش، آینده‌نگری و حکمرانی ایمنی مخاطرات کالبدی و آتش‌نشانی، فناوری‌های نوین و هوشمندسازی در آتش‌نشانی و مهندسی آتش در تونل‌ها و فضاهای زیرسطحی است.

قدرت اله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در حاشیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: ۱۵ میهمان خارجی از کشورهای هند، استرالیا، بلژیک، چین و… در این دوره شرکت کردند و در پنل ها و کارگاه‌ها حضور دارند.

وی با تاکید بر اینکه از بخش‌های مختلفی مثل دانشگاه، صنعت پتروشیمی و… در این دوره نمایشگاه حضور دارند، افزود: افزایش مشارکت تولیدکنندگان در این نمایشگاه نسبت به قبل هم قابل توجه است. به طوری که حدود ۴۳ شرکت در این نمایشگاه شرکت حضور دارند که ۱۱ مورد دانش بنیان هستند.

محمدی ادامه داد: ۸۰ درصد از نیازمندی‌های صنعت ساختمان در حوزه آتش‌نشانی و حریق تولید شرکت‌های داخلی است. با حمایت می‌توان ۲۰ درصد دیگر هم بومی سازی کرد و نتیجه این اقدام اشتغال سازی و جلوگیری از خروج ارز خواهد شد. در نتیجه قیمت تمام شده محصولات کاهش پیدا می‌کند و سازندگان علاقه پیدا می‌کنند در ساختمان از دستگاه‌های حوزه ایمنی و آتش‌نشانی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در حوزه نیازهای سازمان آتش‌نشانی در وضعیت مطلوب هستیم، تاکید کرد: در حوزه تجهیزات آتش نشانی هم ۵۰ درصد تولیدات داخلی است. امیدواریم روزی همه نیازمندی‌های آتش نشان در داخل تولید شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تصریح کرد: این همایش بزرگترین نمایشگاه تخصصی خاورمیانه در بخش ایمنی و آتش‌نشانی است‌، به طوری که ۲۳۰ مقاله یه دبیرخانه آن ارسال که ۱۱۷ موردش تأیید شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ