عملکرد نامناسب بانک‌های لرستان در پرداخت تسهیلات تولید و اشتغال

اقتصاد ایران: خرم‌آباد - مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان گفت: بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات افزایش تولید و اشتغال عملکرد مطلوبی ندارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمدی در جلسه کمیته استانی اعتبارات جز سه و چهار تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، اظهار داشت: بر اساس گزارش‌ها در پی فرصت داده شده به استان‌ها برای پرداخت این تسهیلات به‌منظور افزایش تولید و ایجاد اشتغال، میزان اعتبار اختصاص‌داده‌شده به استان از منابع جز چهار، مبلغ ۱۶ هزار و ۹۴ میلیارد ریال بوده است که مبلغ ۱۰ هزار و ۷۷۱ میلیارد ریال تاکنون به متقاضیان پرداخت شده است.

وی عنوان کرد: همچنین میزان اعتبار اختصاص‌داده‌شده به استان از منابع جز سه، مبلغ ۱۳ هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال بود که تاکنون مبلغ هشت هزار میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده که در بین بانک‌های پرداخت‌کننده تسهیلات جز سه بانک پارسیان با ۱۰۰ درصد، توسعه تعاون با ۹۳ درصد و صنعت و معدن با ۹۲ درصد پرداخت اعتبار اختصاص‌داده‌شده بهترین عملکرد را در بین بانک‌های استان داشته‌اند.

مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان، افزود: بعضی از بانک‌های عامل استان که عملکرد مناسبی نداشته‌اند، باتوجه‌به فرصت محدود باقیمانده باید با جدیت و تلاش بیشتری پیگیر پرداخت تسهیلات باشند.

سیروس ابراهیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری متذکر شد: با بانک‌هایی که در پرداخت این تسهیلات تعلل کنند برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

بنابراین گزارش، در این جلسه مقرر شد باتوجه‌به کمتر برخوردار بودن استان، از بانک‌هایی که تا پایان فرصت زمانی باقیمانده برای پرداخت این تسهیلات، بالای ۸۰ درصد پرداختی داشته باشند تقدیر و با بانک‌هایی که در پرداخت کوتاهی کنند برخورد خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ