بازگشت ۲۳ هزار بسته پستی کتاب ناقص به چرخه توزیع

اقتصاد ایران: گروه بازبینی و نظارت پستی خانه کتاب و ادبیات ایران در شرکت ملی پست در بخش مجازی سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بیش از ۲۳ هزار بسته پستی را اصلاح و به چرخه توزیع بازگرداند.

به گزارش خبرگزاری مهر، گروه بازبینی و نظارت پستی خانه کتاب و ادبیات ایران در شرکت ملی پست در بخش مجازی سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بیش از ۲۳ هزار بسته پستی را که از چرخه توزیع بیرون مانده بود، اصلاح کرد.

پس از تجربیات به دست آمده از برگزاری نمایشگاه‌های مجازی کتاب، نهاد برگزارکننده نمایشگاه کتاب تهران تصمیم گرفت گروه بازبینی و نظارت پستی خانه کتاب و ادبیات ایران در شرکت ملی پست را در ایام برگزاری این رویداد در مرکز پستی مستقر کند.

استقرار این تیم در دومین نمایشگاه مجازی کتاب ترمیم و به چرخه برگرداندن ۱۳ هزار بسته پستی را موجب شد، چرا که بسیاری از ناشران با لفاف و بسته بندی صحیح مرسولات آشنا نبودند. از آن دوره به بعد گروه بازبینی و نظارت پستی نهاد برگزارکننده نمایشگاه مجازی در شرکت پست بدل به جز جدایی ناپذیر نمایشگاه شد.

در بخش مجازی سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز این گروه بیش از ۲۳ هزار بسته پستی را که از چرخه بیرون مانده بود، اصلاح کرد. این اصلاحات شامل تکمیل بارکد پستی، تعویض پرینت درج شده روی بسته و همچنین بسته بندی و لفاف مجدد بود.

فعالیت گروه نظارت و بازبینی پستی تا روز جمعه چهارم خرداد ۱۴۰۳ در شرکت پست ادامه داشت و بعد از این زمان نیز کماکان با مناطق پستی تهران و رابط‌های دیگر شهرها در ارتباط خواهد بود تا بسته‌های غیرقابل ارسال را تحویل گرفته و با اصلاح مورد نیاز دوباره به چرخه توزیع برگرداند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ