جنگ آینده جهان "جنگ آب" است/ اصلاح روند مصرف آب در ایران یک ضرورت است

اقتصاد ایران: فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) گفت: جنگ آینده جهان "جنگ آب" است و اگر نتوانیم همین منابع آبی موجود را کنترل کنیم، تبدیل به فاجعه می‌شود؛ در ایران وضعیت مصرف آب به‌شدت غیربهینه است و امروز اصلاح روند مصرف آب در ایران یک ضرورت است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سردار عبدالرضا عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در مراسم افتتاح کارخانه بتن پارچه‌ای اظهار داشت: متخصصان ایرانی با تولید محصول دانش بنیان بتن پارچه‌ای توانستند اقدام موثری برای جلوگیری از هدررفت آب در کانال‌های انتقال آب بخش کشاورزی بردارند.

وی افزود: جنگ آینده جهان "جنگ آب" است و اگر نتوانیم همین منابع آبی موجود را کنترل کنیم،  تبدیل به فاجعه می‌شود؛ در ایران وضعیت مصرف آب به‌شدت غیربهینه است و امروز اصلاح روند مصرف آب در ایران یک ضرورت است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) تصریح کرد: در هفته اخیر دو پروژه مهم پسماند و پساب در استان آذربایجان شرقی و مترو در استان فارس را به افتتاح رساندیم و در موضوع ICT هم انجام اقدامات مهمی مطرح است که در جلسه با وزیر ارتباطات توافقات  خوبی انجام شد.

وی با اشاره به ورود قرارگاه به میادین نفتی و گازی ادامه داد: در میادین مشترک که سالیان درازی هیچ نهادی نزدیک آن هم نمی‌شد با ریسک بزرگ وارد شدیم و الان مشغول فعالیت هستیم.

سردار عابد با اشاره به اقدامات عمرانی این مجموعه گفت: برای راه آهن شلمچه -بصره تاکنون ٨ توافقنامه نوشته شد اما متاسفانه به اجرا نرسید، اما امسال با حضور قرارگاه این اقدام عملی شد و الان مهندسان قرارگاه مشغول طراحی‌ها هستند که کار بسیار بزرگی است.

وی ادامه داد: در هلدینگ دریایی قرارگاه هم اقدامات بزرگی انجام شده و ساخت پل خلیج فارس را هم در دستور کار داریم؛ پروژه پل خلیج فارس برای اتصال جزیره قشم 10 سال بر زمین مانده بود و عزم و اراده‌ای هم برای اجرا نبود اما به محض اینکه تصمیم برای اجرا گرفته شد قرارگاه در اجرا حاضر شد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ