خبر خوب| در مطب این پزشک نگران هزینهٔ درمان نباشید
اقتصاد ایران: هر کسی در طول زندگیاش به نوعی و در سطحی با چالشهای مربوط به حوزهٔ فرهنگ دست و پنجه نرم میکند. حتی اینکه ما در مواجهه با اخبار، به خبرهای خوب ضریب بدهیم یا خبرهای بد، و اصطلاحاً نیمهٔ پر لیوان را ببینیم یا نیمهٔ خالی آن را، یک مسألهٔ فرهنگی است.
گروه خبر خوب: کمتر کسی را پیدا میکنید که دغدغهٔ فرهنگ را نداشته باشد. هر کسی در طول زندگیاش به نوعی و در سطحی با چالشهای مربوط به این حوزه دست و پنجه نرم میکند. حتی اینکه ما در مواجهه با اخبار، به خبرهای خوب ضریب بدهیم یا خبرهای بد، و اصطلاحاً نیمهٔ پر لیوان را ببینیم یا نیمهٔ خالی آن را، به نوعی یک مسألهٔ فرهنگی است. امروز سالروز تأسیس «شورای عالی انقلاب فرهنگی» هم هست که البته در ابتدای تأسیس یک ستاد بود.
بعد از آشنایی مختصر با تاریخچهٔ این ستاد فرهنگی بیایید با هم از چند خبر خوب حظ ببریم.
شبهروشنفکران دانشگاهرفتهای که مردم را نمیدیدند
بعد از براندازی رژیم پهلوی، نیاز به تغییرات ریشهای در دانشگاهها بهشدت احساس میشد. رهبر انقلاب نوپای اسلامی برای آنکه تحولات لازم در نهادهای آموزشی و دانشگاهها ایجاد شود، دستور تأسیس «ستاد انقلاب فرهنگی» را صادر کردند. هدف این بود اساتید دانشگاهی که تحتتأثیر شرق و غرب بودند از دانشگاهها خارج شوند تا دانشگاه محیط سالمی برای علمآموزی توأم با غنای فرهنگ ایرانی و اسلامی باشد.
امام خمینی (ره) در پیام نوروزی خود در فروردین 1359 فرمودند: «اکثر ضربات مهلکی که به این اجتماع خورده است از دست اکثر همین روشنفکران دانشگاهرفتهای [بوده] که همیشه خود را بزرگ میدیدند و میبینند و تنها حرفهایی میزدند و میزنند که دوست بهاصطلاح روشنفکر دیگرش بفهمد، و اگر مردم هیچ نفهمند، [مهم نیست] نفهمند. زیرا دیگر چیزی که مطرح نیست مردماند، و تمام چیزی که مطرح است خود اوست...».
14درصد از درآمد این کارگاه خیاطی تقدیم امام زمان (عج) میشود
امام زمان (عج) سهامدار این کارگاه خیاطی است
یکی از روشها برای وسعت رزق و روزی و برکت در مال، شریک کردن اهلبیت (ع) در مال است. چگونه؟ مثلاً نیت میکنیم که هر ماه مبلغی از درآمدمان یا درصدی از آن را به نیت ایشان ببخشیم و صرف امور خداپسندانه کنیم. بیایید دو سه ماهی این روش را امتحان کنیم و برکتش را به چشم ببینیم.
یکی از عزیزانی که به پویش مردمی «مهر مهدوی» پیوسته، از همین روش استفاده کرده و نوشته: «من یک کارگاه خیاطی خانگی دارم. همیشه ۱۴درصد از درآمدم را تقدیم امام زمانم میکنم. من این کارگاه را متعلق به امام زمان (عج) میدانم و خدا را شکر درآمدی که دارم به لطف امام زمان (عج) برکت عجیبی دارد.».
همانطور که از اسم «مهر مهدوی» پیداست، رسم پویش این است که هر مهرورزی و کار خیری را به نیت خشنودی امام عصر (عج) و به نام و یاد ایشان انجام میدهند.
این پزشک خیر و مردمدار با چای و شیرینی از بیمارانش پذیرایی میکند
در مطب پروفسور «خرسندی» نگران هزینهٔ درمان نباشید
درد برای فرد دردمند هیچوقت تکراری نمیشود. اما شاید برای پزشکان به خاطر نوع کارشان بعد از مدتی درد مردم عادی شود. از این رو ممکن است برخوردهایی کنند که به مذاق بیمار خوش نیاید و او را برنجاند. این تجربهای است که بسیاری از ما داشتهایم و گاهی بسیار دلگیر شدهایم. اما پروفسور «خرسندی» یک پزشک متفاوت است.
یکی از کاربران توییتری نوشته است: «ایشان پروفسور خرسندی جراح و متخصص گوش و حلق و بینی هستند. روی دیوار مطبشان نوشته بودند «مبلغ ویزیت در حد توان». حتی اگر پول همراهت نباشد باز هم مشکلی نیست. اگر هم نیاز به جراحی داشته باشی میگویند «به فکر هزینهاش نباش». از تمام بیمارانشان هم با شیرینی و چای پذیرایی میکنند.».
یک نوید دلچسب برای جناب پروفسور! حضرت محمد (ص) فرمودهاند: «هر کس در برآوردن نیاز بیماری بکوشد، خواه آن را برآورد و خواه برنیاورد، از زیر بار گناه خویش بیرون میرود، بهسان آن روز که از مادر، زاده شده است.» (ثوابالاعمال، ص341).
برای این پزشک خیر و نوعدوست آرزوی سلامتی و طول عمر داریم و از این کاربر که با نگاهی زیبابین، زیبایی این رفتار پسندیده را با دیگران به اشتراک گذاشت سپاسگزاریم. سهمتان همیشه زیبایی و نیکی!
خدمت بیمارستان سیار در سیستان و بلوچستان به مدت 10 شبانهروز
بیمارستان مجهز سیار برای مردم سیستان و بلوچستان
سیستان و بلوچستان استان پهناور کشورمان و پارهٔ تن وطن که حدود دو دهه است از خشکسالی رنج میبرد، امروز شاهد یک خبر خوب بود. بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بزرگترین بیمارستان سیار کشور را با تمام ظرفیت و امکانات خود در این منطقه مستقر کرد تا به مدت 10 شبانهروز به مردم خدمترسانی کند.
مسئولان بعد از بررسیهای لازم و شنیدن مطالبات مردمی دریافتند که اولویت اصلی در این منطقه رفع مشکلات حوزهٔ بهداشت و درمان مردم است. بنابراین تصمیم بر آن شد که این بیمارستان درمان تخصصی گوارش، ریه، چشم و قلب را به عنوان 4 محور اصلی در کنار خدمات دندانپزشکی، عمومی، ویزیت، تجویز و تحویل رایگان دارو به مردم شریف سیستان و بلوچستان ارائه دهد.
خدمترسانی به تمام شهروندان ایرانی وظیفهٔ مسئولان کشور است، اما از استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندهٔ سپاه سلمان استان سپاسگزاریم که با توان لجستیکی و نیروی انسانی، شرایط این خدمت ضروری به مردم را فراهم کردند.
ایدهٔ جالب آقا منصور بلالی برای کمک به حفظ محیط زیس
یک کیسه زباله جمع کنید، یک بلال رایگان بگیرید!
بعضی از هموطنان مسئولیتپذیر و دغدغهمند ما پایشان که به طبیعت میرسد دیدن زبالههای رهاشده را تاب نمیآورند و کیسه بهدست مشغول جمعآوریشان میشوند. بعضی دیگر همانطور که به کسبوکارشان میرسند، شرایط پاکیزه شدن محیط زیست را هم فراهم میکنند. به این صورت که امکانات و مزایایی به طبیعتگردان میدهند تا آنها به پاکسازی محیط زیست بپردازند و در مورد جمعآوری زبالههای خود و به زمین نریختن آنها دقت بیشتری به خرج دهند. مثل این آقای بلالفروش که در ازای جمعآوری یک کیسه زباله، به مردم بلال رایگان تقدیم میکند.
دم شما گرم آقای منصور بلالی! و دم شما گرم شهروند خوشذوقی که این زیبایی را به تصویر کشیدید و حس خوبش را به دیگران منتقل کردید.
با غیبت کردن قید 40 روز اعمال خوبتان را بزنید
فکر کنید 40 روز کار کنید، ولی حقوقتان را بدهند به فرد دیگری که حرف بدی دربارهاش زدهاید! صورت دردناکتر و خسرانآمیزتر این ماجرا مربوط به عقوبت گناه «غیبت» است. وقتی انسان غیبت میکند تا 40 روز عبادتهای صحیح و مقبول او را میگیرند و به فردی که غیبتش را کرده میدهند.
حاجآقا مجتهدی تهرانی میگویند: «در روز قیامت، نامهٔ اعمال را که به دست ما میدهند، میگوییم خدایا؛ خیلی از عبادات ما نیست. نماز جعفر طیار خواندم، نیست. مشهد رفتم، نیست. کربلا رفتم، نیست. نماز شب خواندم، نیست. شاید اشتباه شده!». خطاب میرسد که «نه. فرشتگان مأمور ما اشتباه نمیکنند! تو غیبت کردی. به همین خاطر 40 روز تمام عباداتت رفته به حساب کسی که غیبتش را کردی.».
بیایید از امروز بیشتر مراقب زبانمان باشیم تا به غیبت و بدگویی باز نشود. یادمان باشد بسیاری از گناهان از زبان آغاز میشوند. اگر کمتر صحبت کنیم و حرف بیهوده نزنیم، خودبهخود مرتکب بسیاری از گناهان نمیشویم.
خوشخبر باشید!
و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکههای اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکههای اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمیکند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیانتان داشته باشید.
منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوشخبر باشید.
پایان پیام/