یک مقام مسئول عنوان کرد:

گام های موثر برای افزایش تجارت ایران و ترکیه

اقتصاد ایران: سرپرست دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت با اشاره به برنامه ریزی سازمان برای افزایش تجارت کشورمان با ترکیه گفت: تا سال آینده دومین رایزن بازرگانی کشورمان به ترکیه اعزام می‌شود.

عبدالامیر ربیهاوی، سرپرست دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت گفت: ترکیه جزو ۵ شریک نخست تجاری کشورمان است. تجارت ترکیه سالانه با جهان حدود ۶۱۸ میلیارد دلار است، که از این میزان سهم تجارت این کشور با کشورمان در سال گذشته حدود ۱۳ میلیارد دلار بود.

ربیهاوی در ادامه افزود: در ۷ ماهه امسال صادرات ایران به ترکیه ۲ میلیارد و ۷۴۹ میلیون دلار رسید و واردات کشورمان از این کشور ۳ میلیارد و ۷۵۹ میلیون دلار بود.

وی درباره برنامه ریزی‌های سازمان توسعه تجارت برای افزایش تجارت کشورمان با ترکیه بیان کرد: برنامه ریزی‌هایی برای افزایش تجارت با کشور‌های هدف بویژه کشور‌های همسایه انجام داده ایم. تشکیل کارگروه‌ها و میز‌های تخصصی نخستین گام‌ها برای افزایش تجارت است. در این کارگروه‌ها به کمک رایزن‌ها و سفارتخانه‌ها نقشه راهی برای توسعه صادرات با کشور‌های همسایه بویژه ترکیه ترسیم می‌شود.

سرپرست دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت افزود: در حال حاضر رایزن بازرگانی فعال در استانبول داریم، و برنامه ریزی شده که تا سال آینده رایزن بازرگانی دیگری به آنکارا اعزام شود. با فعالیت این دو رایزن امیدواریم گام‌های موثری در افزایش صادرات کشورمان برداشته شود.

عبدالامیر ربیهاوی در ادامه گفت: برگزاری نمایشگاه‌های اختصاصی و اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری دو کشور از دیگر تدابیر سازمان توسعه تجارت برای افزایش تجارت با ترکیه است.

وی در پایان با اشاره به سفر رئیس جمهور به ترکیه در هفته جاری خاطر نشان کرد: در این سفر مذاکراتی برای رفع موانع و آسیب‌ها در حوزه‌های تجارت، حمل و نقل، استاندارد و ... انجام می‌گیرد. همراه رئیس جمهور هیئت تجاری از کشورمان نیز به ترکیه سفر می‌کند تا در نشست‌ها و رویداد‌های تجاری شرکت کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ