رئیس بانک مرکزی اروپا هشدار داد:

اقتصاد جهان در حال تکه تکه شدن است

اقتصاد ایران: رئیس بانک مرکزی اروپا (ECB) روز جمعه طی اظهاراتی هشدار داد که تنش‌های فزاینده ژئوپلیتیک می‌تواند روند "جهانی‌زدایی" اقتصاد جهان را تسریع کند که پیامدهای آن می‌تواند به همه کشورها آسیب بزند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از راشاتودی، کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا (ECB) روز جمعه طی اظهاراتی هشدار داد که تنش‌های فزاینده ژئوپلیتیک می‌تواند روند "جهانی‌زدایی" اقتصاد جهان را تسریع کند که پیامدهای آن می‌تواند به همه کشورها آسیب بزند.

به گفته لاگارد، اروپا اکنون در یک مقطع حساس قرار دارد و با یک سری مشکلات مشترک از جمله "جهانی‌زدایی" و "کربن‌زدایی" مواجه است.

رئیس بانک مرکزی اروپا در کنگره بانکداری اروپا گفت: نشانه‌های فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد اقتصاد جهانی در حال تکه تکه شدن به بلوک‌های رقیب است.

لاگارد در ادامه با اشاره به مشکلات اقتصادی در قاره اروپا هشدار داد کاهش جمعیت در سن کار در این قاره از اوایل سال 2025 آغاز خواهد شد.

وی گفت: با ظاهر شدن موانع تجاری جدید، ما نیاز به ارزیابی مجدد زنجیره‌های تامین و سرمایه‌گذاری در آن زنجیره‌هایی داریم که امن‌تر، کارآمدتر و نزدیک‌تر به خانه باشند. با افزایش سن جوامع، ما نیاز به استفاده از فناوری‌های جدید خواهیم داشت تا بتوانیم با کارگران کمتر محصول بیشتری تولید کنیم.

به گفته لاگارد، دولت‌ها در حال حاضر بالاترین سطح بدهی‌ها را از زمان جنگ جهانی دوم دارند، و بودجه بازسازی اقتصاد اروپا در سال 2026 به پایان می‌رسد.

هشدار لاگارد به دنبال گزارش‌های قبلی بانک مرکزی اروپا درباره اقتصاد جهانی که در حال گذراندن دوره‌ای از "تغییر و دگرگونی" است، می‌آید.

به گفته بانک مرکزی اروپا، یک جهان تکه تکه به معنای شرایط بدتر تورمی و عدم اطمینان مالی است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ