کشت کلزا در کشت و صنعت مغان ۱۸ درصد افزایش یافت

اقتصاد ایران: مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان از افزایش ۱۸ درصدی کشت کلزا در اراضی این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، صمد بهزاد مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان روز یکشنبه اظهار کرد: در کشت و صنعت و دامپروری مغان یک‌هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی به زیر کشت کلزا رفته و پیش‌بینی می‌شود بیش از پنج هزار تن کلزا از این میزان سطح کشت تولید شود.

وی افزود: دانه‌های روغنی از جمله کلزا در شرکت کشت و صنعت مغان در اولویت کشت‌های پائیزه قرار گرفته و امسال کشت آن در راستای فرمایش مقام معظم رهبری با هدف جلوگیری از خروج ارز از کشور زودتر از موعد قبلی از ۲۶ شهریور شروع شد.

بهزاد ادامه داد: میزان کشت کلزا در کشت و صنعت مغان را نسبت به سال قبل به میزان ۱۸ درصد افزایش دادیم و در سال‌های آینده نیز مصمم هستیم میزان کشت این محصول استراتژیک را به‌مراتب افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار کرد: در سال‌های اخیر کشاورزان منطقه به‌جای کشت این محصول به کشت هندوانه، سیر و بادام زمینی روی آوردند و به همین خاطر میزان کشت آن از ۶ هزار هکتار به یک هزار و ۸۰۰ هکتار رسیده است.

بهزاد گفت: ارقام کشت شده کلزار در منطقه مغان نپتون، هایولا و آر. جی. اس بوده و جهت جلوگیری از هدررفت آب از روش آبیاری بارانی در کشت کلزا استفاده می‌شود.

بنابه این گزارش ، مجتمع کشت و صنعت و دامپروری مغان که هم‌اکنون به عنوان زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی محسوب می‌شود، در زمینه تولید محصولات کشاورزی، دامی و صنایع وابسته با ۲ هزار و ۷۰۰ نفر نیروی انسانی شاغل فعالیت می‌کند و به عنوان پیشانی تولید بخش کشاورزی استان در حال فعالیت و تولید است.

این مجموعه بزرگ اقتصادی به عنوان بزرگترین شرکت کشت و صنعت کشور با داشتن اراضی وسیع زراعی به مساحت بیش از ۲۰ هزار هکتار زمین زراعی، ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌های قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولید غذای دام و سایر نیازهای حوزه کشاورزی از شرکت‌های منحصر بفرد کشور محسوب می‌شود.

وسعت اولیه کشت و صنعت مغان به عنوان بنگاه عظیم اقتصادی در شمال استان اردبیل ۶۰ هزار هکتار بود ولی به علت واگذاری به کارکنان، عشایر ساکن در محدوده و نیز فروش بخشی از اراضی، هم‌اکنون تنها ۲۷ هزار هکتار در دست کشت و صنعت مغان قرار دارد که ۲۳ هزار هکتار آن قابل کشت است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ