ترانزیت کالا از مرز پرویزخان به باشماق منتقل می‌شود

اقتصاد ایران: دبیر شورایعالی مناطق آزاد با اشاره به آغاز فعالیت منطقه آزاد بانه و مریوان طی هفته های آینده، گفت: ترانزیت مرز پرویزخان به مرز باشماق منتقل می‌شود.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الله عبدالملکی اظهار کرد: مناطق آزاد بانه و مریوان فرصتی برای فعالیت های مشترک اقتصادی  بین ایران و عراق و تجار و فعالان اقتصادی اقلیم کردستان است.

وی با اشاره به گسترش فعالیت‌های صادراتی و وارداتی اقلیم کردستان، افزود:‌ ایجاد خط تولید توسط تجار و فعالان اقتصادی سلیمانیه در منطقه آزاد بانه و مریوان می تواند  این اقلیم را به قطب صادرات تبدیل کرده و تجارت پرسود و دوسر برد برای فعالان اقتصادی  را به‌دنبال داشته باشد.

وی با بیان اینکه روابط اقتصادی بین اقلیم کردستان عراق و جمهوری اسلامی ایران روز به روز در حال افزایش است اضافه کرد: علیرغم مشکلاتی که  توسط دشمنان 2 ملت (آمریکا) ایجاد شده،  روابط اقتصادی و سیاسی ایران و عراق روز به روز در حال توسعه بوده و با زحمات و تلاش های مسئولین و بخصوص بخش خصوصی ایران و اقلیم کردستان، میزان تجارت واردات و سرمایه گذاری های مشترک به سرعت رو به رشد است. 

دبیر شورایعالى مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: امنیت،‌ فرهنگ و منافع اقتصادی ایران و اقلیم کردستان عراق بهم گره خورده است و هرعاملی که از بیرون باعث ناامنی و مشکل شود  هر دو کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد لذا در موضوع امنیتی و سیاسی نیز همکاری های خوبی اخیرا بین دو کشور صورت گرفته است. ایجاد امنیت در منطقه، تجارت بین دو کشور را افزایش می دهد. 

وى گفت:‌ در مرز باشماق با استاندار کردستان ایران صحبت کردم و با توجه به کاهش ترددهای ترانزیتی از مرز باشماق استاندار گفت در بحث کمیته مرزی شورای امنیت ایران این موضوع مطرح و مقرر شده عمده حجم ترانزیت کالا از مرزهای پرویز خان و عمران خان  به مرز باشماق منتقل شود که باعث رونق اقتصادی اقلیم و استان سلیمانیه می شود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ