پایان نشست شورای حکام آژانس بدون صدور بیانیه

اقتصاد ایران: نشست فصلی شورای حکام آژانس بدون موافقت اکثریت اعضا با بیانیه سه کشور اروپایی در مورد ایران به پایان رسید ولی از وضعیت فعلی برنامه اتمی ایران انتقاد شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از رویترز، نشست فصلی شورای حکام آژانس به پایان رسید و سه کشور اروپایی  انگلیس، آلمان و فرانسه با وجود صدور بیانیه ایی و ابراز تأسف از عدم تعهدات برجامی و اهداف اعلامی ایران، نتوانستند دیگر اعضا این نهاد را برای صدور قطعنامه قانع کنند.

براساس این گزارش، طبق اعلام این سه کشور ایران اراده‌ای در اجرای تعهدات شفاف‌ساز مندرج در بیانیه مشترک با آژانس و مربوط به اسفند سال قبل  نشان نداده و تهران باید فوراً به تعهدات بیانیه مشترک عمل کرده و اجازه نصب مجدد تجهیزاتی آژانس را بدهد.

نمایندگان اتحادیه اروپا و آمریکا در شورای حکام از وضعیت فعلی برنامه اتمی ایران انتقاد و درباره عواقب احتمالی آن ابراز نگرانی کردند.

نماینده اتحادیه اروپا در جلسه امروز شورای حکام گفت «شتاب نگران‌کننده برنامه هسته‌ای ایران حاکی از شدت مغایریت اقدامات این کشور با تعهدات در برجام، از جمله در مورد گسترش زیرساخت‌های غنی‌سازی دارد.

در این میان جوژپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به اتحاد ۱۲ ماه گذشته اروپا در خصوص ایران ، اعلام کرد:  ۹ دور متعدد تحریم علیه ایران وضع شد و رابطه با ایران در سطح پایینی قرار دارد اما لازم است مسیرهای دیپلماتیک همچنان باز باشند.

هانا نیومن نماینده آلمان در مجلس اروپا به بورل، گفت: وقت آن است که به صراحت اقرار شود سیاست ۴۴ سال گذشته اتحادیه اروپا در قبال ایران، شکست خورده است.

گای ورهوستات نماینده بلژیک هم اعلام کرد: هیچ‌کس حامی موضع بورل درباره ایران نبوده و راهبرد اروپا در قبال ایران، صرفا نمادین است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ