شکایت جدید نویسندگان آمریکایی از شرکت سازنده چت‌جی‌پی‌تی

اقتصاد ایران: نویسندگان بیشتری از شرکت اپن‌ای‌آی به دلیل نقض حق چاپ برای آموزش هوش مصنوعی مولد شکایت کردند.

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، گروهی از نویسندگان ایالات متحده، از جمله مایکل چابون برنده جایزه پولیتزر، از شرکت اپن‌ای‌آی در دادگاه فدرال  سانفرانسیسکو شکایت کرده اند و برنامه تحت حمایت مایکروسافت را به سوء استفاده از نوشته های آنها برای آموزش ربات گفت وگوی محبوب مبتنی بر هوش مصنوعی( چت‌جی‌پی‌تی) متهم کرده اند.

آن ها در شکایت خود گفتند که اپن‌ای‌آی آثار آنها را بدون اجازه برای آموزش چت‌جی‌پی‌تی جهت پاسخ به درخواست های متنی انسانی کپی کرده است.

این شکایت حداقل سومین دعوی دسته جمعی پیشنهادی نقض حق نسخه برداری است که توسط نویسندگان علیه اپن‌ای‌آی تحت حمایت مایکروسافت ارائه شد. صاحبان حق چاپ نیز از شرکت هایی از جمله مایکروسافت و متا پلتفرم نیز توسط به دلیل استفاده از کارشان در آموزش هوش مصنوعی شکایت کرده اند.

اپن‌ای‌آی و سایر شرکت‌ها استدلال کرده‌اند که آموزش هوش مصنوعی از مطالب دارای حق چاپ و حذف شده از اینترنت استفاده منصفانه می‌کند.

چت‌جی‌پی‌تی  در اوایل سال جاری به سریع‌ترین برنامه کاربرپسند در تاریخ تبدیل شد و در ژانویه به ۱۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه رسید، قبل از اینکه اپلیکیشن تردز متا جایگزین آن شود.

نویسندگان ادعا کردند که نوشته‌های آن‌ها بدون اجازه آنها در مجموعه داده‌های آموزشی چت‌جی‌پی‌تی گنجانده شده است و استدلال می‌کنند که سیستم می‌تواند به‌طور دقیق آثار آنها را خلاصه و متنی تولید کند که سبک‌های آنها را تقلید می کند.

این دادخواست مبلغ نامشخصی از خسارت مالی و دستوری برای مسدود کردن روش‌های تجاری غیرقانونی و غیرمنصفانه اپن‌ای‌آی درخواست کرد.

پایان پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ