افراد در معرض دیابت بخوانند ؛

کدام میوه ها قند کمتر و کدام میزان بالای شکر دارند

اقتصاد ایران: مصرف میوه برای همه افراد توصیه می شود، اما برخی از میوه ها هستند که قند کمتری دارند و خوردن آنها به شدت توصیه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، برخی افراد یه دلیل داشتن دیابت، نمی‌توانند از خوراکی‌های شیرین استفاده کننده و بهتر است میوه‌هایی را بخورند که قند کمتری دارند.

میوه‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند، از پایین‌ترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته اند.

توت‌ها: اینها عموماً میوه‌هایی با پایین‌ترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی دیگر هستند.

لیمو نیز در پایین‌ترین رده قرار دارند.

میوه‌های تابستانی: طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند.

میوه‌های زمستانی: سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شکر پایینی هستند).

میوه‌های گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا کمتر از بقیه است).

میوه‌های خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوه‌های خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ