حضور قطعه سازان پاکستانی در نمایشگاه خودرو تهران

اقتصاد ایران: هیئتی از اعضای عالی‌رتبه اتحادیه تولید کنندگان قطعات و لوازم جانبی خودروی پاکستان برای بازدید از نمایشگاه خودروی تهران وارد ایران می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، هیئتی از اعضای عالی‌رتبه اتحادیه تولید کنندگان قطعات و لوازم جانبی خودروی پاکستان PAAPAM به دنبال دعوت دولت ایران، آماده یک بازدید مهم از تهران می‌شوند. این هیئت که از 20 نماینده تشکیل شده سفر خود به تهران را در سیزدهم اوت سال جاری میلادی آغاز می‌کند. ریاست این هیئت بر عهده عبدالرزاق گوهر، رئیس سابق این اتحادیه و رئیس فعلی شورای کالاهای مهندسی پاکستان است.

هدف نهایی این هیئت دیدار از نمایشگاه خودروی تهران است، یک رویداد برجسته که توجه جهانی علاقه‌مندان به خودرو و متخصصان این صنعت را جلب کرده است. اعضای این هیئت در اقامت سه روزه خود، علاوه بر حضور در این نمایشگاه‌، با بسیاری از جوامع صنعتی و تجاری ایران هم گفتگو خواهند کرد تا فرصت‌هایی برای تجارت دوجانبه بیابند.

نجم الحسن جاوا، رئیس شورای بازرگانی ایران و پاکستان این هیئت را همراهی می‌کند. وی بر اهمیت این دیدار در تقویت روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان تاکید دارد.
بسیاری از مقامات ارشد پاکستان خوش‌بینی خود نسبت به برقراری تجارت پایاپای با کشورهای همسایه را اعلام کرده‌اند.

خبر قراردادهای تجاری تهاتری بین پاکستان، چین، ایران، روسیه و افغانستان انرژی مثبتی درکسب و کارهای پاکستان و ایران به وجود آورده است. اهمیت این قرارداد به خاطر حضور سهامداران اصلی طرح «یک کمربند یک جاده» چین است. 

دیدار مهران موحدفر، سرکنسول ایران در لاهور و محمود حاجی یوسفی‌پور، رایزن بازرگانی ایران در اسلام آباد با مقامات این هیئت نشان دهنده عزم قطعی آنها برای تقویت روابط اقتصادی از طریق تجارت تهاتری است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ