توسط دانش بنیان ها؛

نیاز پتروشیمی‌ها به فرآورده‌های پلیمری رفع شد

اقتصاد ایران: محققان یک شرکت دانش‌بنیان با تولید ۱۵ قلم از فرآورده‌های پلیمری توانسته‌اند بخش قابل توجهی از نیاز داخلی را به این فرآورده‌ها تامین کنند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، علی احمدی مدیرعامل یک شرکت تحقیقاتی تولیدی و صنعتی با اشاره به رویکرد تامین قطعات و مواد پلیمری عنوان کرد: این شرکت با جمعی از متخصصان فرآیند تحقیق و توسعه را آغاز و مبنای کاربرد و اصل مواد و قطعات وارداتی پلیمری و توسعه دانش فنی برای کاربردی کردن مواد تولیدی داخلی قرار داده است.

این فعال فناور، با اشاره به تولید ۱۵ محصول دانش بنیان و توانمندی تولید محصولات جدید، عنوان کرد: یکی از محصولات تولیدی ما PE-RT است؛ این محصول در ۵ شرکت در دنیا تولید می شود و کاربرد آن در تولید لوله هایی است که برای انتقال آب گرم مصرف می شود.

وی با اشاره به این که محصول یادشده، مشابه داخلی ندارد و در شرکت‌های خارجی برای مجتمع های پتروشیمی با ظرفیت‌های بالا تولید می شود، ادامه داد: شرکت های تولید لوله به طور میانگین سالیانه حدود بیست هزار تن از این محصول را مصرف می کنند و قیمت آن برای هر تن حدود ۱۳۰۰ دلار است. این محصول دانش‌بنیان که تاییدیه‌ها و استانداردهای داخلی و بین المللی را دریافت کرده است، با قیمتی به مراتب کم‌تر از نمونه‌های وارداتی به بازار عرضه می‌شود.

احمدی با اشاره به ایجاد اشتغال برای حدود ۶۰ نفر از متخصصان و فناوران حوزه پلیمر، عنوان کرد: یکی دیگر از محصولات دانش بنیان این شرکت، مواد فایراستاپ است که در واحدهای صنعتی و برج‌های بلند مرتبه مورد استفاده قرار می گیرد. اخذ حمایت‌ها از جمله ضمانت نامه‌ها می‌تواند به تولید انبوه این محصول و رفع نیاز وارداتی کمک شایانی داشته باشد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ