ترکیه مقصد نخست تعاملات تجاری با زنجان است

اقتصاد ایران: زنجان- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: بیشترین ارتباط تجاری زنجان با کشور ترکیه است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، حسین محمدی، ظهر چهارشنبه در جلسه مدیران اقتصادی استان زنجان با سفیر ایران در ترکیه اظهار کرد: بیشترین ارتباط تجاری زنجان با کشور ترکیه است به طوری که سال گذشته ۶۵ درصد صادرات و ۶۷ درصد واردات را با کشور ترکیه داشتیم.

وی با اشاره به اینکه ترکیه بعد از چین و عراق سومین شریک تجاری و اقتصادی ایران است، ابراز کرد: این تبادلات مربوط به سال‌های اخیر نیست بلکه قرابت فرهنگی، سیاسی و اقتصادی بیش از ۴۰۰ سال بین دو کشور ترکیه و ایران وجود دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان ترکیه را پل ارتباطی ایران با کشورهای اروپایی دانست و گفت: در مقابل ترکیه نیز ایران را پل ارتباطی خود با کشورهایی مثل هند می‌داند و یک هدفگراری مناسب می‌تواند منجر به افزایش جهش در حجم سرمایه‌گذاری و تعاملات اقتصادی شود.

وی با اشاره به اینکه عمدتاً تعاملات تجاری پیش‌زمینه‌ای برای سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود، بیان کرد: تحقق این امر می‌تواند منجر به انتقال تکنولوژی و تولید محصولات نوین شود.

محمدی به استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران ترکیه تاکید کرد و افزود: برای راه‌اندازی شهرک‌های تخصصی یا تشکیل میزهای اقتصادی پیشنهاداتی مطرح شده که نیازمند پیگیری و تسهیلگری است، ضمن اینکه می‌توانیم با این کشور تعاملات در حوزه فرهنگی و آموزشی هم داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد اقتصاد استان زنجان در دست بخش خصوصی است، عنوان کرد: رویکرد ما تقویت تعاملات بین بخش‌‎های خصوصی زنجان و ترکیه است.

حامد سرایی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: زنجان ظرفیت‌های بالقوه‌ای در توسعه اقتصاد دیجیتال دارد اما تبادل مالی از ایران به ترکیه آسان ولی تبادل از ترکیه به ایران سخت است و این موضوع شرایط را برای صادرکنندگان ایرانی دشوار کرده است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ