استاندار آذربایجان شرقی:

حقابه حوزه رودخانه ارس برای ایران بسیار مهم است

اقتصاد ایران: استاندار آذربایجان شرقی موضوع حقابه در روابط بین کشورها را مهم برشمرد و تاکید کرد: در حوزه آب باید با ترکیه وارد دیپلماسی فعال شویم، چرا که حقابه‌های ایران مخصوصا در حوزه ارس برای ما خیلی مهم و تعیین‌کننده است.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،  عابدین خرّم امروز  در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا، با تاکید بر عملی شدن تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه با کشورهای همسایه، اظهار کرد: رفت‌وآمد هیات‌های اقتصادی و تجاری به کشورهای همسایه نباید صرفاً حالت تشریفاتی به خود بگیرد و ضروری است تفاهم‌نامه‌های دوجانبه به شکل عملیاتی درآید و در طول تاریخ همواره روابط خوبی بین ایران و ترکیه برقرار بوده و دو طرف ثابت کرده‌اند که برای بهبود این روابط اراده جدی دارند.

وی با اشاره به نقش محوری استان آذربایجان شرقی در شمال غرب کشور، گفت: باید نقش استان را در حوزه دیپلماسی برجسته‌تر کنیم و هرچه بتوانیم با همسایگان روابط نزدیک و متقابلی ایجاد کنیم، در ابعاد مختلف به نفع کشورهای منطقه خواهد بود.

خرّم افزود: یکی از توصیه‌های مهم رئیس جمهور این است که استان‌های مرزی دیپلماسی با کشورهای همسایه را در اولویت کاری خود قرار دهند و این موضوع را در جلسات مختلف مورد تاکید قرار می‌دهند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه ترکیه شریک اول تجاری و مقصد اول صادراتی استان است، گفت: ۳۲ درصد صادرات استان معادل ۴۹۹ میلیون دلار به ترکیه انجام شده و میزان واردات ما از این کشور نیز ۷۸۳ میلیون دلار است.

وی همچنین موضوع حقابه در روابط بین کشورها را مهم برشمرد و تاکید کرد: در حوزه آب باید با ترکیه وارد دیپلماسی فعال شویم، چرا که حقابه‌های ایران مخصوصا در حوزه ارس برای ما خیلی مهم و تعیین‌کننده است.

خرّم به جایگاه مهم دانشگاه‌های استان نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه های استان مزیت های زیادی دارند و می توانند با مراودات علمی در روابط دو کشور تاثیرگذار باشند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ