همکاری صندوق تامین خسارت‌های بدنی با کارخانه نوآوری آمپر

اقتصاد ایران: صندوق تامین خسارت های بدنی وزارت اقتصاد از همکاری با کارخانه نوآوری آمپر در جهت رفع چالش‌های موجود صنعت بیمه و نوآوری در این حوزه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از روابط عمومی آمپر، مهدی قمصریان مدیر عامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی وزارت اقتصاد در نشست مشترک همکاری با مدیران کارخانه نوآوری آمپر از امکان بهره‌مندی از دستاورد‌های این کارخانه نوآوری در رفع و تعدیل چالش‌های موجود در صنعت بیمه، چگونگی پیشگیری از خسارت‌های ایجادشده، شناسایی و ارائه مدل‌های بهره‌مندی از فناوری‌ها و نوآوری‌های حوزه بیمه در کاهش خسارت‌های بدنی خبر داد و بر ضرورت تعریف همکاری‌های مشترک و شکل‌دهی به کارگروه همکاری‌ها تأکید کرد.

در این دیدار، پرویز کرمی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره کارخانه نوآوری آمپر، با اشاره به لزوم شکل‌گیری کارگروه همکاری مشترک با صندوق خسارات بدنی و همچنین علاقه‌مندی و توانایی شرکت‌های موجود در کارخانه نوآوری از ورود دو شتابدهنده آمپر درایو و آمپر چنج به این حوزه خبر داد .

در ادامه بهروز کشاورز مدیر شتاب‌دهنده آمپر چنج ضمن تشریح فعالیت‌های استارتاپ هزاره سوم، توضیحاتی در خصوص ویژگی‌های منحصربه‌فرد این استارتاپ، دستاوردهای آن و همچنین برنامه‌های آتی و زمینه‌های همکاری‌ این استاتاپ در حوزه بیمه ارائه داد.

مهدی اکبرشاهی مدیر شتاب‌دهنده آمپر نیز طرح‌های مرتبط در دست اقدام کارخانه نوآوری آمپر را معرفی کرد و به معرفی پروژه‌هایی در خصوص امکان استفاده از تکنولوژی‌ها و دانش جدید در حوزه هوشمند سازی خودرو، اتصال‌پذیری خودروهای سبک و سنگین به ‌منظور کاهش ریسک تلفات و حوادث جاده‌ای و امکان افزایش سرعت و کیفیت امدادرسانی با بهره‌مندی از پلتفرم‌ها و گجت های مطرح پرداخت.

قمصریان در پایان این نشست ضمن تأکید بر امکان همکاری‌های گوناگون با کارخانه نوآوری آمپر در سه حوزه تصادفات، کاهش آسیب‌ها و خسارات و هم‌چنین تسهیلات بیمه‌ای، نیازهای مرتبط در این حوزه‌ها را تشریح کرد.

گفتنی است کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر به عنوان بازوی نوآوری هلدینگ رایزکو در فضایی به وسعت 10 هزار متر و دو سوله مجزا، در سه حوزه حمل‌ونقل، سلامت و سالمندی، ای تی ای اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و بیمه مشغول به فعالیت بوده و پیش از این نیز طرح‌های مرتبط با صنعت بیمه را از طریق استارتاپ‌ هزاره سوم پیش برده است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ