تذکر جدی استاندار البرز به بانک‌های خصوصی

اقتصاد ایران: استاندار البرز گفت: اعتبارات بانک‌ها از محل سپرده‌ها و حساب های مردم تامین می‌شود بنابراین ضرورت دارد که بانک‌ها بویژه بانک های خصوصی برای ارائه تسهیلات حمایتی در حوزه‌های مختلف مانند ازدواج، فرزندآوری و... اهتمام بیشتری داشته باشند.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، در جلسه قرارگاه جوانی جمعیت که روز یکشنبه ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۲ در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن تبریک هفته امامت و ولایت بر ضرورت حمایت از جوانان برای ازدواج، پشتیبانی از فرزندآوری و خانواده‌های دارای بیش از ۲ فرزند تاکید کرد.

وی ادامه داد: بر این اساس باید با اشراف به قوانین و مصوبات ابلاغی از دستگاه های حمایتی، ادارات مربوطه و بانک‌ها، حامی جوانی جمعیت و فرزندآوری باشیم.

عبداللهی گفت: ارتقا سطح معیشت خانواده‌ها از طریق مشوق‌هایی که برای امر فرزندآوری در نظر گرفته شده، باید اجرایی شود و در این راستا ضرورت دارد مدیران از تمامی اختیارات خود استفاده کنند. 

وی افزود: فرهنگسازی و تشریح مزایای فرزند بیشتر برای خانواده و جامعه از جمله موضوعاتی است که باید با تبلیغات و اقدامات رسانه ای در دستور کار قرار گیرد. 

استاندار البرز گفت: تسریع و عدم سخت گیری‌های بی مورد در اعطای تسهیلات حمایتی، از اهمیت بالایی برخوردار است از این بانک‌ها باید منابع بیشتری را به این حوزه اختصاص دهند.

وی با اخطار جدی به بانک های خصوصی استان در خصوص عدم همراهی برای اعطای تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و حمایت از جوانی جمعیت، افزود: ضرورت دارد تمامی بانک های استان بویژه در بخش خصوصی، درآمدها و منابع اعتباری حاصل از استان را در داخل استان هزینه کنند.

عبداللهی گفت: قطعا به اخطار بسنده نخواهیم کرد و اقدامات ویژه ای را از طرق ملی و اختیارات استانی در برنامه قرار خواهیم داد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ