رئیس سازمان امور اراضی کشور:

۱۱ درصد از اراضی کشور قابل کشت است

اقتصاد ایران: رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: از ۱۶۵ میلیون هکتار اراضی کشور فقط ۱۸ میلیون هکتار قابل کشت است که کمتر از ۱۱ درصد بوده و از این بین نیز فقط پنج میلیون هکتار آن از نظر حاصلخیزی درجه یک و دو است که باید بر اهمیت حفظ آن تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،، رضا افلاطونی در سومین نشست قرارگاه حفظ، یکپارچه سازی و صدور اسناد کشاورزی استان قزوین که ظهر امروز در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت صحیح زمین و اراضی کشاورزی به امنیت سرمایه گذاری و رشد تولید منجر می‌شود.

وی افزود: اگر مدیریت زمین به درستی صورت پذیرد، علاوه بر امنیت غذایی و امنیت زیستی شاهد امنیت سرمایه گذاری نیز خواهیم بود. 

رییس سازمان امور اراضی کشور اضافه کرد: اگر بتوانیم اراضی بلاکشت را را تجمیع کرده و به زیر کشت ببریم موجب اشتغال و تولید در کشور خواهد شد.ـ

افلاطونی با بیان اینکه بزرگترین مانع کشور در مدیریت زمین فقدان ثبات در تثبیت مالکیت ها است، گفت: یکی از مشکلات ما تعیین تکلیف زمین های بلاکشت است که معمولا درجه حاصلخیزی دارند اما از سوی سودجویان اینطور وانمود می شود که باید تغییر کاربری بگیرند.

وی بر اهمیت روند رفع تداخل اراضی پرداخت و ادامه داد: تا قبل از رفع تداخل اراضی مردم برای کوچکترین احقاق حقی باید به دادسرا و دادگاه مراجعه می کردند که کمیسیون های رفع تداخل به بینیازی مردم برای مراجعه به دستگاه قضایی منجر شده است.

رییس سازمان امور اراضی کشور در واکنش به مطالبات برخی سودجویان در خصوص مخالفت با تغییر کاربری اراضی اظهار کرد: از ۱۶۵ میلیون هکتار اراضی کشور فقط ۱۸ میلیون هکتار قابل کشت است که کمتر از ۱۱ درصد بوده و از این بین نیز فقط پنج میلیون هکتار آن از نظر حاصلخیزی درجه یک و دو است که باید بر اهمیت حفظ آن تاکید کرد.

افلاطونی یادآور شد: قزوین را به عنوان پایلوت حفظ و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی انتخاب کردیم چون قطب کشاورزی کشور محسوب می شود و از مولفه های متعدد زیرساختی و مطالعاتی برخوردار است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ