بدون چین ؛

بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا نمی‌تواند کار کند

اقتصاد ایران: مدیرعامل شرکت سازنده خودروهای لوکس آلمان یعنی "مرسدس بنز" هشدار داد که قطع روابط با چین بیشتر بخش صنعت این کشور را در معرض خطر قرار خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران  به نقل از راشاتودی، اولا کائلنیوس، مدیرعامل شرکت سازنده خودروهای لوکس آلمان یعنی "مرسدس بنز" روز یکشنبه هشدار داد که قطع روابط با چین بیشتر بخش صنعت این کشور را در معرض خطر قرار خواهد داد.

کائلنیوس این اظهارات را پس از بازگشت از یک سفر کاری به چین، بزرگترین و مهم ترین بازار مرسدس بنز، در گفتگو با روزنامه بیلد ام سونتاگ مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، نگرانی‌های فزاینده‌ای در آلمان و به طور کلی در اتحادیه اروپا به علت وابستگی اقتصادی این منطقه به چین وجود دارد.

این کشور آسیایی یکی از شرکای تجاری اتحادیه اروپا و تامین‌کننده اصلی مواد خام حیاتی که برای حرکت این منطقه به سمت عدم استفاده از سوخت‌های فسیلی ضروری است، محسوب می‌شود.

کالنیوس گفت: بازیگران اصلی اقتصاد جهانی یعنی اروپا، ایالات متحده و چین، آنقدر در هم تنیده شده‌اند که جدا شدن از چین بی‌معنی است. وی افزود: جدا شدن از چین یک توهم است و کسی هم این را نمی‌خواهد.

چین بزرگترین بازار خودرو در جهان را در اختیار دارد و خودروسازان آلمانی به شدت به آن وابسته هستند.  سهامداران اصلی مرسدس بنز، گروه چینی بایک BAIC و لی شوفو، رئیس جیلی هستند.

بر اساس گزارش رویترز، چین در سال 2022، 18 درصد از درآمد و 37 درصد از فروش خودرو را در مرسدس بنز به خود اختصاص داد.

رئیس مرسدس بنز در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است در صورت تشدید تنش‌های سیاسی در اطراف تایوان، همانطور که با روسیه پس از شروع درگیری در اوکراین رخ داد، این شرکت تجارت خود را در چین متوقف کند، رئیس مرسدس بنز پاسخ داد: این برای تقریباً کل صنعت آلمان غیرقابل تصور است.

اروپا برای 98 درصد عناصر خاکی کمیاب خود به چین وابسته است که در تولید برق بادی، ذخیره سازی هیدروژن و باتری‌ها استفاده می شود. همچنین 97 درصد لیتیوم خود را برای باتری‌ها از کشور تامین می‌کند.

چین در فرآوری خاک‌های کمیاب نیز جایگاه برتر جهان را در اختیار دارد و تقریباً 60 درصد از لیتیوم جهان در این کشور آسیای شرقی تصفیه می‌شود. اتحادیه اروپا همچنین 80 درصد از پنل‌های خورشیدی خود را از چین دریافت می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ