مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر:

سازمان کوثر نمایشگاه نوآورانه مسئله محور برگزار میکند

اقتصاد ایران: مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با تأکید بر اینکه این سازمان از مالیات معاف نیست، گفت: نمایشگاه نوآورانه سازمان اقتصادی کوثر هفته اول اسفند برای رفع 124 مسئله شرکت‌های سازمان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، امروز در نشست خبری از برگزاری نمایشگاه نوآورانه در دوم تا پنجم اسفند در محل نمایشگاه‌های دائمی بین‌المللی تهران خبر داد و گفت: در این رویداد نوآورانه، 124 مسئله که نیازهای فناورانه 37 شرکت سازمان اقتصادی کوثر است مطرح می‌شود و در این نمایشگاه به دنبال حل این نیازها هستیم.

شفاف‌سازی پرداخت‌های مالیاتی سازمان اقتصادی کوثر/ ‌احصای نیازهای فناورانه شرکت‌ها در ‌نمایشگاه نوآورانه ‌اسفند

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه رفع این مسائل به افزایش بهره وری شرکت‌های زیرمجموعه سازمان کمک می‌کند، ‌گفت: در این نمایشگاه از صاحبان اندیشه و شرکت‌های دانش بنیان دعوت می‌کنیم که ایده‌های خود را برای حل این مسئله مطرح کنند و اگر راهکاری داشته باشند، با آنها قرارداد می‌بندیم.

وی افزود: برای برگزاری فعال و کاربردی این نمایشگاه از ایده‌های برتر تجلیل به عمل می‌آید و حمایت‌های مالی برای اجرای ایده‌ها توسط طرح‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود.

فخاری اضافه کرد: تفاوت این نمایشگاه با دیگر نمایشگاه‌ها در ارائه مسائل و مشکلات و پیدا کردن راهکار برای آنها است، در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حالی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که در دیگر نمایشگاه‌ها معمولا به دنبال پیدا کردن مسائل هستند.

* رونمایی از سامانه هوشمندسازی مدیریت

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر عنوان کرد: در این نمایشگاه از سامانه هوشمندسازی مدیریت رونمایی می‌کنیم که در آن عملیات بازاریابی، خرید اموال، کنترل خزانه و غیره همه توسط این سامانه انجام می‌شود و درواقع مدیریت همه آنها یکپارچه و هماهنگ خواهد بود.

وی با بیان اینکه مشکل عمده مدیریت در حوزه های مختلف بازار عدم تصمیم‌گیری‌های به‌هنگام است،‌ گفت: توسط اطلاعات و داده هایی که این سامانه در اختیار می گذارد،‌ می‌توان تصمیم‌های لحظه‌ای گرفت و بسیاری از مشکلات در حوزه‌های مختلف را برطرف کرد.

فخاری توضیح داد: توسط این سامانه می‌توان از نوسانات قیمت محصولات پروتئینی جلوگیری کرد و نیز مانع برخی فساد در حوزه‌های بازار و غیره شد و درواقع مدیریت را به‌گونه شفاف می‌توان پیاده کرد.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر همچنین از راه‌اندازی سامانه «اقتصاد رهنما» خبر داد و گفت: این سامانه مخفف رفاه، هوشمندسازی، نوآوری، مولدسازی و استعدادیابی است.

وی افزود: طرح 124 مسئله شرکت‌ها، درواقع نوآوری است. همچنین برنامه مولدسازی که امروز موضوع داغ دولت هم است، توسط این سازمان از 15 ماه پیش آغاز شده است و نیز استعدادیابی از ابتدای دولت سیزدهم در این سازمان در قالب سامانه انجام می‌شود. علاوه بر آن سامانه هوشمندسازی هم در اسفندماه پیاده خواهد شد.

* راه‌اندازی سامانه بامک (بازار مشترک کوثر)

فخاری از راه‌اندازی سامانه بامک (بازار مشترک کوثر) هم خبر داد و گفت: در نمایشگاه پیشِ رو این سامانه راه‌اندازی می‌شود که محصول 37 شرکت سازمان اقتصادی کوثر در حوزه‌های مختلف مواد پروتئینی و غذایی به صورت مستقیم عرضه خواهد شد. طرح آزمایشی این سامانه ابتدا در استان تهران برای جامعه ایثارگری راه‌اندازی می‌شود که آنها می‌توانند محصولات باکیفیت را از طریق پول کیف الکترونیکی که در اختیارشان گذاشته می‌شود با تخفیف خریداری کنند پس از آن، سامانه در کل کشور برای جامعه ایثارگران راه‌اندازی می‌شود و بعد در اختیار کل مردم قرار می‌گیرد.

وی افزود: گام بعدی این سامانه فروش اقساطی است که در یک دوره 6 ماهه فراگیر می‌شود و در موسسه کسب و کار رویش مدیریت خواهد شد.

فخاری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا امکان اجرای سامانه هوشمندسازی که به حل مشکلات بازار می‌پردازد توسط وزارت جهاد کشاورزی هم وجود دارد و آیا در این زمینه به آنها کمک می کنید؟ گفت: با همکاری دانشگاه تهران مرکز تحقیقات، علوم و فناوری‌های هوشمند کوثر راه‌اندازی شده است. سامانه بامک هم در این مرکز در حال توسعه است. گام بعدی انتشار آن در سایر وزارتخانه‌های علاقه‌مند است. تاکنون انجمن جوجه یک روزه آمادگی خود را برای استفاده از این سامانه اعلام کرده که با استفاده از آن می‌تواند میزان تولید جوجه، پرورش مرغ گوشتی و سایر آمارها را داشته باشد و آنها را لحظه‌ای مدیریت کند.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر اظهار داشت: زمانی که شرکت‌های معروف این سازمان از این سامانه استفاده می‌کنند، ‌سایر شرکت‌ها و تولیدکنندگان نیز به اهمیت آن پی برده و برای آنها قابل اعتماد و جذاب خواهد شد.

وی تصریح کرد: در سامانه بامک ابتدا محصولات، جامعه هدف و آحاد جامعه را تأمین می‌کنیم و این سامانه برخلاف سامانه‌هایی است که در سر بزنگاه پشت نظام را خالی می‌کنند و به دنبال منافع خودشان هستند.

* سازمان اقتصادی کوثر از مالیات معاف نیست

فخاری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا سازمان اقتصادی کوثر از مالیات معاف است؟ گفت: فعالیت‌‌‌‌‌های بخش کشاورزی از مالیات معاف است، اما سایر صنوف مانند ساختمان، تکنولوژی،‌ صنعت با وجود آن‌که بعضا دانش بنیان هم هستند از پرداخت مالیات معاف نیستند و ما تمام تلاش خود را می‌کنیم که مالیات به موقع پرداخت شود.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر اظهار داشت: حتی برنامه ما این است که سامانه هوشمند به مودیان مالیاتی وصل شود و همه مالیات‌های این سازمان شفاف باشد و هر کسی می‌تواند از آن باخبر شود.

* 95 درصد جوجه اجداد در داخل کشور تولید می شود

وی از تولید 75 درصد جوجه اجداد در سازمان اقتصادی کوثر خبر داد و گفت:‌ در سال 98 با وجود ادعای غربی‌ها، آنها واردات دارو و غذا را به کشور ما تحریم کردند و پس از آن مقام معظم رهبری دستور احیای نژاد مرغ آرین را داد که سازمان اقتصادی کوثر داوطلبانه ورود کرد. در حال حاضر 95 درصد جوجه اجداد در داخل تولید می‌شود و تنها 5 درصد وارداتی است.

فخاری افزود: علاوه بر آن در یکی از شرکت‌ها کار فناورانه انجام دادیم و جوجه اجداد بومی‌شده تولید کردیم که کاملاً بومی ایران است و اینها همه برای مقابله با تحریم شکل گرفته است.

وی عدم ثبات در سیاست‌های بازار محصولات پروتئینی را مهم‌ترین عامل نوسان قیمت‌ها عنوان کرد و گفت: تصمیم‌های لحظه‌ای برای صادرات و واردات برنامه‌ریزی برای واردات نهاده با ارزهای مختلف، همه عامل نوسان قیمت شده و علاوه بر اینها رانت و فساد هم وجود دارد.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر اضافه کرد: در موضوع مولدسازی، این سازمان سرمایه‌های راکد خود را مولد کرده است، در بخش‌های مختلفی از کشور مثلاً در شهرری، منطقه 18 تهران و مشهد کارخانه‌ها و سوله‌های راکد را تبدیل به مجتمع‌های مسکونی و غیره برای خدمت به جامعه ایثارگران کرده‌ایم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ