اهمیت توسعه ارز ملی در توسعه تجارت ایران و چین

اقتصاد ایران: رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: در سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به چین برنامه‌های مختلفی در حوزه‌های انرژی، صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی، دانش بنیان، حمل ونقل ,... مطرح است. این سفر می تواند فرصت مناسبی برای برطرف کردن موانع تجاری و توافقات جدید باشد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،  رئیس سازمان توسعه تجارت  گفت: چین یکی از اقتصاد‌ها بزرگ جهان است که در سال‌های اخیر ارتباط سیاسی و اقتصادی خوب و نزدیکی با ایران داشته است. یکی از اهداف دولت سیزدهم توسعه تجارت با این کشور است.

پیمان پاک در ادامه افزود: رئیس جمهور در سفر قریب الوقوع به چین برنامه‌های مختلفی در حوزه‌های انرژی، صنعت و معدن، کشاورزی، دانش بنیان، حمل ونقل ,... دارد.

وی گفت: ایران با قرار گرفتن در مسیر کریدور شرق به غرب و جنوب به شمال میتواند مسیر مناسبی برای تجارت کالا‌های دیگر کشور‌ها باشد. در سفرآقای رئیسی به چین حوزه زیر ساخت حمل و نقل، ترانزیت کالا و تامین بار از موضوعات مهم مورد توجه خواهد بود.

پیمان پاک در ادامه افزود: یکی از ویژگی‌های این سفر، سفر‌های ابتدایی هیات‌های مختلف تخصصی و مذاکرات آن‌ها با هیات‌های چینی است که این سفر کمک میکند تا موانع پیش رو توافقات برطرف شود و دستاورد‌های خوبی در حوزه‌های اقتصادی و تجاری حاصل خواهد شد.

رئیس سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه تجارت دو کشور در سال گذشته ۳۰ درصدافزایش داشته، گفت: چین بزرگترین شریک تجاری کشورمان است که استفاده از ارز ملی یعنی یوآن در تعاملات میتواند تاثیر بسیاری در تامین ارز و توسعه تجارت دو کشور داشته باشد.

به گزراش آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه چین اولین مقصد کالا‌های ایران بود. صادرات کالا‌های ایرانی به مقصد بازار‌های چین از نظر ارزش حدود ۱۲ میلیارد ۶۰۰ دلار کالابوده که در مقایسه با سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ