تسریع درهمکاری وزارت جهاد و سازمان فضایی ایران

اقتصاد ایران: مشاور رئیس و سخنگوی سازمان فضایی ایران بر تسریع در همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان فضایی ایران برای رصد مستمر محصولات راهبردی کشاورزی توسط داده‌های ماهواره‌ای تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسین دلیریان مشاور رئیس و سخنگوی سازمان فضایی ایران، ظهر امروز ضمن بازدید از رصدخانه کشاورزی ایران، بر لزوم تبادل اطلاعات ماهواره‌ای بین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان فضایی ایران تاکید کرد و گفت: باید در این زمینه از داده‌های ماهواره‌ای به‌ویژه ماهواره خیام استفاده کنیم.

وی افزود: پیرو فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر تعیین میزان کشت محصولات کشاورزی در کشور، سازمان فضایی آماده تسریع در همکاری با وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه است تا با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای و فناوری‌های نوین فضایی از جمله ماهواره خیام، سطح زیر کشت محصولات راهبردی مانند گندم برای توسعه هوشمند کشاورزی مورد ارزیابی و محاسبه قرار گیرد.

به گفته سخنگوی سازمان فضایی ایران، دولت سیزدهم پروژه مهمی را در استفاده از فناوری‌های فضایی برای تأمین امنیت غذایی و افزایش تولیدات محصولات راهبردی آغاز کرده است که در واقع افزایش بهره‌وری و ازدیاد تولید محصولات راهبردی را در پی دارد.

وی ادامه داد: آمار به دست آمده از طریق فناوری سنجش از دور، می‌تواند منجر به برنامه‌ریزی دقیق برای تولید شود.

نظارت و پایش زنجیره تولید به تفکیک استان‌ها

کمال ربانی‌زاده رئیس قرارگاه رصدخانه کشاورزی ایران هم با تاکید بر این که در حال حاضر رصدخانه کشاورزی، تمامی عملیات کاشت، داشت و برداشت را پایش می‌کند، تصریح کرد: این نظارت از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید به تفکیک استان و شهرستان اعمال می‌شود.

وی بر لزوم همکاری بیشتر در این خصوص تاکید کرد و گفت: در نظر داریم در آینده سامانه رصد کشاورزی را برای زنجیره کشاورزی از جمله شیلات، باغبانی، کشاورزی و محصولات اساسی پیاده‌سازی و اجرا کنیم تا بتوانیم برای تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مدیران در وزارت جهاد کشاورزی، اطلاعات دقیق‌تری در اختیارشان قرار دهیم.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ