گوگل مجبور به تغییر شیوه فعالیت اندروید درهند شد

اقتصاد ایران: گوگل طبق رای دادگاه باید به سازندگان دستگاه ها در هند اجازه دهد اپلیکیشن های خاص خود را به طور پیش فرض نصب و همچنین به کاربران این امکان را بدهد تا موتورجستجوی پیش فرض خود را انتخاب کنند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از رویترز، گوگل به سازندگان دستگاه ها در هند اجازه می دهد اپلیکیشن های خاص خود را به طور پیش فرض نصب کنند و همچنین به کاربران این امکان را می دهد تا موتورجستجوی پیش فرض خود را انتخاب کنند.

این بیانیه تغییرات مهمی در شیوه ترویج سیستم اندروید گوگل ایجاد می کند. گوگل این اقدام را در حالی انجام می دهد که دادگاه عالی هند هفته گذشته دستورالعمل های سختگیرانه آنتی تراست خود را تایید و درخواست گوگل برای به چالش کشیدن رای کمیسیون رقابت این کشور را رد کرد. طبق رای کمیسیون مذکور گوگل از موقعیت برتر خود در بازار سواستفاده کرده بود و به همین دلیل به شرکت دستور داده بود شیوه فعالیت سیستم اندروید را تغییر دهد.

گوگل تغییراتی در سیستم پرداخت صورتحساب در اپ خود انجام داد. این تغییرات نیز محور اصلی یک تحقیقات آنتی تراست دیگر در همین اواخر بود که بر مبنای آن مشخص شد شرکت با محدود کردن استفاده از سیستم های پرداخت طرف ثالث یا سرویس های پردازش پرداخت رقابت در بازار را محدود می کند.

در همان زمان گوگل در یک پست وبلاگی اعلام کرد: اجرای این تغییرات در سراسر اکوسیستم یک فرایند پیچیده و نیازمند فعالیت زیادی از سوی ما و در بسیاری موارد از سوی شرکای دیگر، تولید کنندگان تجهیزات و توسعه دهندگان است.

کمیسیون رقابت هند در اکتبر ۲۰۲۲ میلادی اعلام کرد گوگل از موقعیت برتر خود به دلیل سیستم عامل استفاده کرده و به شرکت دستور داد محدودیت های مربوط به سازندگان دستگاه از جمله محدودیت های مربوط به نصب پیش فرض اپ ها را حذف و عدم انحصار موتور جستجو در دستگاه ها تضمین کند. همچنین گوگل موظف به پرداخت ۱۶۱ میلیون دلار جریمه شد.

گوگل به امید آنکه دستورالعمل این کمیسیون را مسدود کند، خواستار رای دادگاه عالی هندوستان شد و هشدار داد رشد اکوسیستم اندروید آن متوقف خواهد شد. این شرکت اعلام کرد در صورت اجرای دستورالعمل مجبور خواهد شد تغییراتی در مناسبات خود با بیش از ۱۱۰۰ سازنده دستگاه و هزاران توسعه دهنده اپ ایجاد کند.

اما دادگاه عالی از مسدود کردن دستور العمل خودداری کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ