واردات گاز از آذربایجان در اولویت اروپا قرار می گیرد

اقتصاد ایران: مجارستان می‌گوید، اتحادیه اروپا باید، واردات گاز از آذربایجان را در اولویت قرار دهد و از آن حمایت کند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از راشاتودی، بوداپست اعلام کرد، مجارستان، رومانی، بلغارستان و اسلواکی از کمیسیون اروپا (EC) درخواست کرده‌اند تا بودجه‌ای برای توسعه زیرساخت‌ها به منظورافزایش محموله‌های گازی از آذربایجان به اتحادیه اروپا اختصاص دهد.

پیتر سیجارتو، وزیر خارجه مجارستان در کنفرانس خبری با میکائیل جباروف، وزیر اقتصاد آذربایجان از بروکسل خواست تا به موضوع تامین انرژی «به عنوان یک اولویت بپردازد و از آن حمایت مالی کند.»

به گفته این مقام مسئول، این سرمایه گذاری برای ایجاد زیرساخت های جدید و به روز رسانی زیرساخت های موجود نیاز است و افزایش حجم گاز آذربایجان از طریق ترکیه، بلغارستان، رومانی، مجارستان و اسلواکی را به دنبال خواهد داشت.

این پروژه ها که به گفته این مقام مجارستانی، باید امنیت انرژی در جنوب و مرکز اروپا را فراهم کند، شامل احداث زیرساخت های جدید و تقویت ظرفیت زیرساخت های موجود هستند.

سیجارتو افزود: «این وضعیت نشان خواهد داد که آیا اتحادیه اروپا آماده است تا از صحبت در مورد اهمیت تنوع بخشی به امنیت عرضه در اروپای مرکزی، گامی به سوی تنوع بخشی واقعی بردارد یا نه.»

وی در نشست وزرای انرژی کشورهای ترک در سپتامبر گذشته گفته بود، ارسال گاز از آذربایجان به اتحادیه اروپا در سال های آینده 2 برابر خواهد شد و که مجارستان آن را فرصتی برای تنوع بخشیدن به تامین انرژی در منطقه می داند.

بوداپست در تلاش است تا به جز گاز آذربایجان، واردات ال ان جی از طریق پایانه گاز فوق سرد کرواسی در کرک و توسعه میدان گازی رومانی را افزایش دهد.

پیش از این، این مقام مجارستانی گفته بود، مجارستان بر روی منابع جایگزین برای واردات انرژی کار می کند اما تاکید دارد که امکان جایگزینی نفت و گاز روسیه در کوتاه مدت وجود ندارد.

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، بارها گفته است، اتحادیه اروپا با رد دریافت انرژی از روسیه به نفع واردات از آمریکا، در سمت بازنده قرار دارد زیرا مجبور است پنج تا ده برابر بیشتر بپردازد.

این درحالی است که چند روز پیش، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، مدعی شد، این اتحادیه توانسته، به‌طور کامل به وابستگی خود به واردات نفت و گاز از روسیه پایان دهد؛ اما به نظر می رسد که هنوز زیرساخت لازم برای افزایش واردات از آذربایجان هم فراهم نیست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ