در صحن علنی مجلس عنوان شد؛

وعده رئیس جمهور برای حمایت ازبورس و بهبود معیشت

اقتصاد ایران: رئیس جمهور حمایت از بورس و بهبود معیشت را از موارد مهم بودجه سال آینده دانست و گفت: شاخص تولید شرکت‌های صنعتی در بورس از صفر به ۷ درصد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، ابراهیم رئیسی که همزمان با تصویب کلیات لایحه بودجه۱۴۰۲در کمیسیون برنامه و بودجه راهی مجلس شد، خطاب به نمایندگان اعلام کرد: دولت برای ۴ محور اساسی مسکن، تغذیه و معیشت، خودرو و حوزه سلامت برنامه دارد  و حمایت از بازار سرمایه و بهبود معیشت مردم از موارد مهم بودجه سال آینده است. علت افزایش هزینه ها به دلیل حقوق و دستمزد است.

همچنین شفافیت و درج تمام منابع و مصارف در سقف بودجه مورد تاکید قرار گرفته و عدالت در پرداخت‌ها و صرفه‌جویی در هزینه‌ها نیز از موارد مهم است و تلاش خواهد شد مغایرتی بین درآمدها و هزینه ها نباشد. در این میان سعی شدتکالیف بانک ها در این بودجه به حداقل رسانده شود.

در رابطه با تولید گام‌های مناسبی برداشته شده و ارزش افزوده بخش صنعت در ۶ ماه اول سال به ۵ درصد رسیده که از سال ۹۶ بی سابقه است. شاخص تولید شرکت‌های صنعتی در بورس نیز که در گذشته صفر بوده ۷ درصد رشد کرد.

علاوه براین تولیدات صنعتی از جمله خودرو سواری و وانت و ون ۱۳ ،۵۴ و ۱۵۴ درصد و تولیدات پتروشیمی ۸ درصد رشد داشت و ارزش صادرات غیر نفتی هم ۱۹ درصد بیشتر شد. این موارد نشان دهنده افزایش و رشد تولید است. مستندات نشان میدهد که اشتغال قریب به یک میلیون محقق شده است.

در بودجه ۱۴۰۲ سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه هم مورد توجه قرار گرفته و احکام دائمی به صورت جداگانه ارائه شده است. همچنین صندوق‌های عدالت و پیشرفت در تمام استان‌ها فعال می‌شود.

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ