یک مقام سازمان ملل:

برجام، دستاوردی برای هسته‌ای‌زدایی ایران است

اقتصاد ایران: معاون سخنگوی سازمان ملل ضمن اشاره به تمایل دبیرکل این سازمان برای بازگشت همه طرف‌ها به برجام، گفت این توافق یک دستاور چشمگیر بود که به هسته‌ای‌زدایی ایران کمک کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، «فرحان حق» معاون سخنگوی سازمان ملل متحد عصر چهارشنبه گفت توافق هسته‌ای ایران یک دستاورد دیپماتیک مهم در سال‌های اخیر است.

حق طی نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره حمایت «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل از برجام با توجه به تحولات اخیر در ایران، توضیح داد: «موضوع توافق هسته‌ای و مسئله اعدام‌های اخیر، از یکدیگر جدا هستند. مسئله (برجام) مربوط به هسته‌ای‌‌زدایی مسالمت‌آمیز [ایران] است».

به نوشته وبگاه سازمان ملل، وی ادامه داد: «دبیرکل [سازمان ملل] نیز باور دارد که برنامه جامع اقدام مشترک، یکی از دستاوردهای دیپلماتیک مهم در سال‌های اخیر است و تمایل دارد که از بازگشت کامل همه طرف‌ها به تعهداتشان ذیل این توافق اطمینان حاصل کند».

این دیپلمات سازمان ملل که با اصرار خبرنگار برای به حاشیه بردن موضوع توافق هسته‌ای و مرتبط کردن آن با اغتشاشات و آشوب‌های اخیر در ایران مواجه شد، تصریح کرد: «درخصوص تسلیحات اتمی، ما بسیار شفاف گفته‌ایم که خواستار هسته‌ای‌زدایی مسالمت‌آمیز حداکثری در بسیاری از نقاط جهان از طریق مذاکرات هستیم».

حق در این‌باره اظهار داشت: «در این خصوص، برنامه جامع اقدام مشترک نیز یک دستاور چشمگیر است که به حصول [هسته‌‌ای‌زدایی ایران] در آن منطقه پرتنش از جهان، کمک کرد».

پیش از این، «پیتر استانو» سخنگوی اتحادیه اروپا با تأکید بر اینکه توافق هسته‌ای ایران پابرجا است، گفته بود که مذاکرات درباره برجام همچنان ادامه دارد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ