مذاکرات ایران و روسیه برای ایجاد ارز مجازی

اقتصاد ایران: مدیر اجرایی انجمن صنعت کریپتو و بلاک چین روسیه گفت: بانک مرکزی ایران و فدراسیون روسیه به عنوان ابزاری برای پرداخت در مبادلات تجارت خارجی، در حال بررسی ایجاد یک ارز مجازی با پشتوانه طلا هستند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، پایگاه خبری ودوموستی نوشت، الکساندر براژنیکوف، مدیر اجرایی انجمن صنعت کریپتو و بلاک چین روسیه گفت، بانک مرکزی ایران و فدراسیون روسیه به عنوان ابزاری برای پرداخت در مبادلات تجارت خارجی، در حال بررسی ایجاد یک استیبل کوین (ارز مجازی) هستند.

به گفته براژنیکوف، این ارز مجازی با پشتوانه طلا خواهد بود. این ارز مجازی در یک منطقه اقتصادی ویژه در آستاراخان جایی که روسیه شروع به پذیرش محموله های ایرانی کرده است، کار می‌کند.

آنتون تکاچف، معاون دومای روسیه که عضو کمیته سیاست اطلاعات، فناوری اطلاعات و ارتباطات این کشور نیز هست، وجود این مذاکرات را تایید کرد.

تکاچف خاطرنشان کرد، این موضوع تنها وقتی در سطح دولتی مورد بحث و گفت و گو قرار خواهد گرفت که وضعیت ارزهای دیجیتال در روسیه به طور کامل تنظیم شود که این اتفاق در سال 2023 صروت خواهد گرفت.

بانک مرکزی روسیه با استفاده از ارزهای مجازی به عنوان ابزاری برای پرداخت با یک کشور مخالف است. با این حال، از استفاده از ارزهای مجازی برای پرداخت‌ها و مبادلات صادرات و واردات حمایت می‌کند.

پس از درگیری نظامی روسیه و اوکراین، مقامات اتحادیه اروپا، شرکت های اروپایی را تامین هرگونه خدمات مرتبط با ارزهای مجازی به شهروندان روس منع کرده‌اند.

استیبل کوین (stablecoin)، دارایی‌های رمزنگاری هستند که قیمت خود را با ارزش بازار دارایی‌های خارجی مانند ارز فیات یا کالا ثابت نگه می‌دارند. ارز فیات نیز نوعی ارز است که توسط دولت به عنوان ارز قانونی اعلام می‌شود، اما ارزش ذاتی یا ثابتی ندارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ