اختصاص تسهیلات به اتحادیه‌ها برای خرید مازاد مرغ

اقتصاد ایران: معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی گفت: وزارت جهاد کشاورزی متعهد شده در ازای خرید مرغ مازاد تولیدکنندگان تسهیلات ۱۰ درصدی به اتحادیه‌ها اختصاص دهد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمد قربانی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه نشست پیگیری اجرای الگوی کشت و کشت قراردادی اظهار کرد: طبق جلسه‌ای که هفته گذشته با اتحادیه مرغداران داشتیم، اتحادیه متعهد شد که مازاد مرغ در بازار را خریداری کند و وزارت جهاد کشاورزی هم متعهد شده تسهیلات ۱۰ درصدی را با احتساب هر ۵ یا ۶ هزار تن، ۳۰۰ میلیارد تومان در اختیار اتحادیه‌ها قرار دهد.

وی افزود: با توجه به میزان خرید و تعدیلات قیمتی در رابطه با خرید نوبت دوم مرغ مازاد تصمیم‌گیری خواهد شد.

قربانی با بیان اینکه تمام امکانات و سردخانه‌های پشتیبانی امور دام کشور در اختیار اتحادیه‌ها قرار گرفته است، ادامه داد: اتحادیه‌ها برای حمایت از مصرف کننده به این خرید اقدام خواهند کرد، با حمایت مصرف کننده از تولید کننده نیاز است که بخش تولید هم از مصرف کنندگان حمایت کند.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در تمام دنیا مدیریت تولید و تنظیم بازار بر عهده اتحادیه‌ها است، گفت: اتحادیه‌ها باید در این زمینه فعالیت کنند و در تنظیم بازار نقش داشته باشند.

وی درباره با عدم ممنوعیت صادرات مرغ نیز گفت: تمام زنجیره‌ها می‌توانند تولیدات خود را با اهداف صادراتی انجام دهند و هیچ‌گونه ممنوعیتی در زمینه صادرات نخواهیم داشت بنابراین می‌توانند برنامه‌ریزی بلندمدت در زمینه تولید مرغ، صادرات مرغ و واردات نهاده‌های دامی داشته باشند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ