باقری کنی تاکید کرد:

همکاری بسیارخوب ایران و روسیه در حوزه قفقاز

اقتصاد ایران: معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران بعد از دیدار با مقامات روسیه در مسکو گفت که دو طرف روابط رو به رشدی داشته و برای تقویت آن مکانیزم‌هایی تعبیه کرده‌اند و حوزه قفقاز جزو حوزه‌هایی است که مسکو و تهران همکاری خوبی دارند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،علی باقری کنی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران امروز یکشنبه در سفری که به روسیه داشت با مقامات این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی درباره محتوای این دیدار گفت: دو طرف ضمن مرور روابط دوجانبه در چند ماه گذشته، چارچوب‌ها و سازوکارهایی را برای پیشبرد روابط با توافق یکدیگر تعبیه کردند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران درباره دیدار با مقامات روسیه گفت: مناسبات ایران و روسیه فقط محدود به موضوع سوریه نبوده و نیست؛ تهران و مسکو در حوزه قفقاز همکاری‌های بسیار خوبی با یکدیگر دارند و چارچوب 3+3 الگوی بسیار خوبی برای امنیت‌سازی منطقه‌ای در حوزه قفقاز است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه به اضافه شدن روسیه به نشست وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان به پیشنهاد ایران اشاره کرد و افزود: موضوع افغانستان نیز یک زمینه همکاری خیلی خوب منطقه‌ای ایران و روسیه برای امنیت‌سازی در این کشور است به ویژه در شرایطی که غربی‌ها حضور به اصطلاح عینی خود را در افغانستان پایان داده‌اند.

باقری درباره جزئیات سفرش به روسیه اظهار داشت: در دیدار با همتایان خود در روسیه، دو طرف بار دیگر ضمن مرور روابط تهران - مسکو در چند ماه گذشته، برآوردی از وضعیت در دوره جدید داشتند و بر همین اساس هم چارچوب‌ها و سازوکارهایی را برای پیشبرد روابط با توافق هم تعبیه کردیم.

وی ادامه داد: اینگونه تعاملاتی که میان وزارت خارجه‌های ایران و کشورهای همسایه وجود دارد، هم بسترساز توسعه مناسبات و هم تحکیم کننده روابط در عرصه‌های مختلف به ویژه اقتصادی خواهد بود که می‌تواند پشتوانه مستحکمی هم برای استقرار ثبات و امنیت منطقه‌ای باشد و هم زمینه ساز توسعه و رفاه کشور و مردم را فراهم کند.

علی باقری: همکاری‌ ایران و هند چندجانبه‌گرایی در نظام بین‌الملل را تحکیم می‌بخشد
برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ