جزئیات تسهیلات دهی بانکها؛

افزایش ۴۵ درصدی پرداخت تسهیلات بانکی در ۷ ماه

اقتصاد ایران: سخنگوی بانک مرکزی ضمن تشریح جزئیات تسهیلات دهی بانکها در ۷ ماهه امسال، گفت: در این بازه زمانی ۲,۲۴۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که بیانگر رشد ۴۵ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،مصطفی قمری‌وفا با تاکید بر افزایش پرداخت تسهیلات خرد و تسهیلات سرمایه در گردش واحدهای تولیدی در شبکه بانکی گفت: شبکه بانکی در هفت ماهه امسال حدود ۲,۲۴۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده که از رشد ۴۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برخوردار است.

سخنگوی بانک مرکزی گفت: ۸۴ درصد کل تسهیلات پرداخت شده در ۷ ماه گذشته به صاحبان کسب و کار و ۱۶ درصد مابقی هم به مصرف کننده نهایی خانوار پرداخت شده است.

وی تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تا هفتم آذر ماه ۱۴۰۱، تعداد یک میلیون و ۳۷۶ هزار فقره تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن به مبلغ ۱۲۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان توسط شبکه بانکی به متقاضیان پرداخت شده است.

سخنگوی بانک مرکزی گفت: از ابتدای سال تا هفتم آذر ماه تعداد ۶۵۱ هزار نفر به مبلغ ۹۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج دریافت کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۵۱ درصدی داشته است.

وی افزود: همچنین به منظور حمایت از جوانی جمعیت، از زمان ابلاغ شیوه نامه مربوطه (۳۱ فروردین) ٰ، تعداد ۵۵۰ هزار نفر به مبلغ ۲۲ هزار میلیارد تومان از تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری بهره مند شدند.

سخنگوی بانک مرکزی افزود: از ۶ تیر تا هفتم آذر امسال برای ۱۹۰ هزار متقاضی تسهیلات ودیعه مسکن تشکیل پرونده شده است که از این تعداد ۱۷۵ هزار نفر به میزان ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده‌اند

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ