نماینده روسیه در مذاکرات غرب:

غرب می‌داند رویکرد ایران در مذاکرات وین سازنده است

اقتصاد ایران: نماینده روسیه در مذاکرات وین با نابهنگام خواندن قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس اتمی، گفت موضع تهران در مذاکرات سازنده است اما غربی‌ها به‌جای نهایی‌کردن توافق، قطعنامه تصویب کردند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، به ارائه توضیحات و اظهار نظر درباره تحولات اخیر حول مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین و برنامه هسته‌ای تهران پرداخت.

اولیانوف امروز (جمعه) در مصاحبه با شبکه «ریانووستی»، گفت تصویب قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «بسیار بد موقع» بود و مانعی در روند مذاکرات وین شد.

وی در این‌باره توضیح داد: «قطعنامه [شورای حکام آژانس اتمی] بسیار نابهنگام بود. چندین ماه است که هیچ اتفاقی در مذاکرات وین در مورد احیای برجام رخ نداده و این عمدتا به دلیل انتخابات میان دوره کنگره آمریکا بود. با توجه به اینکه انتخابات به پایان رسیده، وقت آن است که دوباره دور هم جمع شویم و ماراتن مذاکره را کامل کنیم، زیرا همه شرایط برای این کار مهیا است».

این دیپلمات روس با بیان اینکه ایران رویکرد سازنده‌ای در مذاکرات وین دارد، تصریح کرد: «مذاکره‌کنندگان غربی هم از آن مطلع هستند. اما به جای نهایی‌کردن توافق، یک قطعنامه ارائه می‌کنند که ناگزیر و حداقل به‌طور موقت روند مذاکرات وین را تضعیف می‌کند».

اولیانوف ادامه داد: «تناقض اینجاست که این قطعنامه توسط چهار شرکت‌کننده غربی در مذاکرات احیای برجام در وین، ارائه شده از جمله آمریکا، که در گذشته رویکرد مسئولانه‌تری نسبت به اروپایی‌ها از خود نشان داده است. با این حال تروئیکای اروپایی به دلایلی بر چنین قطعنامه‌هایی اصرار دارند هرچند که تجربه اثر معکوس آنها را ثابت کرده است».

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ