پوتین خواستارشد؛

ایجاد سیستم پرداخت بین‌المللی مبتنی بر بلاک چین

اقتصاد ایران: رئیس جمهور روسیه خواستار ایجاد یک سیستم پرداخت بین المللی مستقل بر اساس ارزهای دیجیتال و فناوری‌های بلاک‌چین شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، در کنفرانس هوش مصنوعی، خواستار ایجاد یک سیستم پرداخت بین‌المللی مستقل بر اساس ارزهای دیجیتال و فناوری‌های بلاک‌چین شد.

رئیس‌جمهور روسیه در کنفرانس بین‌المللی «سفر هوش مصنوعی» که امروز پنجشنبه در مسکو، پایتخت این کشور برگزار شد، گفت: سیستم پرداخت بین‌المللی اکنون تحت کنترل گروه محدودی از کشورها است و این حوزه یکی از خطوط حمله به روسیه است.

پوتین گفت: بنابراین لازم است نظام جدیدی برای پرداخت‌های بین المللی مستقل از بانک‌ها و مداخله کشورهای ثالث ایجاد شود.

به گفته پوتین، موسسات مالی جهانی باید واقعیت جهان چند قطبی را منعکس کنند و بر اصول دموکراتیک باز مبتنی باشند و دیکته، سوء استفاده و انحصار را کنار بگذارند.

با توجه به این موضوع، رئیس‌جمهور روسیه ترکیب فناوری‌های پیشرفته با «تجربه هزار ساله بشر» را برای راه‌اندازی یک سیستم مستقل برای پرداخت‌های بین‌المللی پیشنهاد کرد و به عنوان نمونه‌ای از این تجربه، پوتین به سیستم حواله شرقی اشاره کرد که به قول وی مدت‌ها قبل از ظهور بانک‌ها تسویه حساب‌های متقابل را فراهم می‌کرد و هنوز هم خدمات ارائه می‌دهد.

تحریم‌های غرب علیه بانک‌های روسی به خاطر عملیات نظامی مسکو با کی‌یف، دسترسی آن‌ها به نظام مالی بین‌الملل را محدود کرده است.

پس از اعمال تحریم بانکی غرب علیه روسیه، روس‌ها با ایجاد زیرساخت‌ استفاده از ارزهای ملی در پرداخت‌های میان کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و گروه بریکس، به توسعه نظام روبلی و اجرای سیاست دلارزدایی پرداختند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ