بدستور کارگروه اقتصاد دیجیتال؛

الزام به اخذ اینماد برای شروع کسب‌وکار لغوشد

اقتصاد ایران: رئیس کمیسیون راهبری کارگروه اقتصاد دیجیتال در نامه‌ای به شاپرک الزام دریافت اینماد برای شروع کسب‌وکار را لغو کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، انتشار خبر مربوط به غیر فعال شدن پایانه‌های اینترنتی فاقد اینماد تا تاریخ ۲۴ آبان توسط شرکت شاپرک حواشی و واکنش‌های مختلفی به‌دنبال داشت. مخالفت کسب‌وکارها، فعالان و نهادهای حوزه اقتصاد دیجیتال با این دستور در روزهای اخیر ادامه داشته است. حالا کارگروه اقتصاد دیجیتال نیز وارد عمل شده و در نامه‌ای به شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت (شاپرک) دستور به لغو اجرای این طرح داد.

رضا باقری اصل، جانشین رئیس کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال، در نامه‌ای به سید کاظم دهقان، مدیرعامل شاپرک، اعلام کرده است که بررسی موضوع عدم الزام اخذ اینماد برای شروع فرایند کسب‌وکار در دستور کار کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال است و تعیین تکلیف درباره آن منوط به اتخاذ تصمیم توسط این کارگروه شده است.

لغو الزام دریافت اینماد

در ادامه این نامه نیز با اشاره به این که لغو اینماد به‌عنوان مجوز شروع کسب‌وکار در کمیسیون راهبری اقتصاد مصوب شده و در نوبت تصمیم‌گیری قرار دارد، اعلام شده است که ابلاغ الزام استفاده از اینماد از سوی شرکت شاپرک مغایر با تصمیمات هیئت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار و اختیارات و تصمیمات کارگروه اقتصاد دیجیتال است.

این مغایرت منجر به آن شده است که باقری اصل در این نامه خواستار لغو اجرای این دستور شود. در بخش پایانی این نامه در این خصوص چنین نوشته شده است: «خواهشمند است به‌فوریت نسبت به لغو دستور الزام اخذ اینماد به شرکت‌های پرداخت‌یار تا زمان اتخاذ تصمیم نهایی توسط کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال اقدام لازم معمول کنید.»

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ