گاز در پاکستان سهمیه بندی می‌شود

اقتصاد ایران: بحران انرژی در پاکستان در سال جاری میلادی تشدید شده و این کشور چاره ای جز سهمیه‌بندی و محدود کردن گاز طبیعی در زمستان به تنها ۸ ساعت در روز ندارد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، طبق گفته یکی از مقامات وزارت نفت پاکستان، این کشور هیچ چاره‌ای جز سهمیه‌بندی گاز طبیعی در زمستان پیش رو ندارد. پاکستان با کمبود شدید گاز و بحران ارز خارجی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

بحران انرژی در پاکستان در سال جاری میلادی تشدید شده و حالا عرضه گاز طبیعی به خانواده‌ها بسیار محدود می‌شود.

محمد محمود از مقامات وزارت نفت پاکستان به کمیته نفت پارلمان این کشور اعلام کرد عرضه گاز به مصرف‌کنندگان خانگی 16 ساعت در روز قطع خواهد بود. وی گفت خانواده‌های پاکستانی 3 ساعت در صبح، 2 ساعت در بعدازظهر و 3 ساعت در شب گاز خواهند داشت.

تقویت تجارت بین ایران و پاکستان با مهار قاچاق کالا
تلاش پاکستان برای واردات غلات از روسیه

پاکستان که بعد از چین، هند، آمریکا و اندونزی، پنجمین کشور پرجمعیت دنیاست، با بحران انرژی مواجه است و نمی‌تواند هزینه واردات محصولات انرژی را با این قیمت‌های بالا پرداخت کند. بالا رفتن ارزش دلار و افزایش قیمت گاز طبیعی مایع منابع مالی این کشور را کاهش داده است. ذخایر ارز خارجی پاکستان در ماه اکتبر به پایین‌ترین رقم طی 3 سال گذشته رسید.

افزایش قیمت گاز و زغال‌سنگ در بازارهای بین‌المللی در ماه آوریل باعث شد پاکستان مجبور به توقف عرضه برق به خانه‌ها و صنایع شود. این کشور در شرایط بحران شدید سیاسی و اقتصادی، توانایی خرید سوخت‌های فسیلی گران‌قیمت را ندارد.

اروپا در سال جاری میلادی مشتریان آسیایی گاز طبیعی را به‌خاطر کاهش واردات گاز از روسیه پشت سر گذاشت. بالا رفتن قیمت گاز بسیاری از خریداران و مصرف‌کنندگان آن در آسیا از جمله هند، پاکستان و بنگلادش را ناامید کرد.

دراین‌بین، مصرف‌کنندگان صنعتی در سرتاسر جنوب آسیا به نفت روی آورده‌اند. در پاکستان، نیروگاه‌های برق نفت‌سوز 5 برابر فعالیت خود را افزایش داده‌اند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ