وزیر صنعت،معدن و تجارت:

حجم تجارت خارجی ایران به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید

اقتصاد ایران: وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: علی‌رغم اعمال تحریم‌های ظالمانه دشمنان، حجم تجارت خارجی ایران در سال گذشته ۱۲۰ میلیارد دلار بوده و این نشان‌دهنده جهادی است که در تولید و تجارت رقم خورده که جای قدردانی از حرکت جهادگونه رزمندگان و سربازان جبهه صنعت دارد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، سید رضا فاطمی‌امین، وزیر صمت، با حضور در شرکت فولاد مبارکه، از خطوط تولید نواحی فولادسازی و نورد گرم این شرکت بازدید و اظهار کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری اشاره کرده‌اند، تولید یک جهاد است و این جهاد در برابر دشمن است؛ علی‌رغم اعمال تحریم‌های ظالمانه دشمنان، حجم تجارت خارجی ایران در سال گذشته ۱۲۰ میلیارد دلار بوده و این نشان‌دهنده جهادی است که در تولید و تجارت رقم خورده که جای قدردانی از حرکت جهادگونه رزمندگان و سربازان جبهه صنعت دارد.

فاطمی امین با اشاره به فعالیت‌های فولاد مبارکه افزود: ما هم تولیدکننده و هم صادرکننده فولاد هستیم، زمانی که قصد تولید الکتروموتور داریم فولاد الکتریکی را از دیگر کشورها خریداری و وارد می‌کنیم که خوشبختانه فولاد مبارکه در این زمینه کشورمان را از واردات این محصول بی‌نیاز کرده است.

وی با یادآوری اینکه فولاد مبارکه با مدیریت بازار فولاد توانست کسری تولید را جبران کند و در حفظ تعادل بازار تاثیرگذار باشد، بیان داشت: این شرکت در حوزه فناوری نیز اقدامات موثری انجام‌ داده و توانسته با صرفه‌جویی قابل توجهی، کم‌ترین میزان مصرف آب را در میان فولادسازان جهان داشته باشد.

فاطمی‌امین خاطرنشان کرد: در زمینه تحقیق و توسعه، اقدامات مثبتی در فولاد مبارکه صورت گرفته و یکی از اقدامات که از دغدغه‌های ما نیز محسوب می‌شود، تولید فولادهای ویژه، نظیر فولادهایی است که در تولید ترانسفورماتورها کاربرد دارد و بسیار مهم است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ