رئیس جمهور روسیه:

غرب تعادل بازار مواد غذایی جهان را به هم زده است

اقتصاد ایران: رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه گفت که سیاست‌های اقتصادی کنترل نشده غرب دلیل بر هم خوردن تعادل بازار مواد غذایی است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،«ولادمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه پس از گفت‌وگو با ئیس جمهور اندونزی،  تاکید کرد که سیاست‌های اقتصادی کنترل نشده غرب مقصر عدم تعادل در بازار مواد غذایی است.

ولادمیر پوتین روز پنجشنبه ۳۰ ژوئن با «جوکو ویدودو» رئیس جمهور اندونزی گفت‌و‌گو کرد و  دو طرف در جریان آن وضعیت و چشم انداز همکاری‌های دوجانبه، موضوعات جاری در دستور کار بین المللی و وضعیت اقتصاد جهانی در چارچوب فعالیت‌های گروه G۲۰ که اندونزی در سال ۲۰۲۲ ریاست آن را بر عهده دارد، مورد بررسی قرار دادند.

پوتین در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از این دیدار گفت: البته ما در مورد موضوعاتی صحبت کردیم که امروز به تمام جهان و همه کشورها مربوط می‌شود. منظور من تامین مواد غذایی و سایر محصولات کشاورزی از جمله کودهای معدنی به بازارهای جهانی است.

وی افزود: اخلال در بازار مواد غذایی نتیجه مستقیم چندین سال سیاست‌های اقتصادی غیرمسئولانه تعدادی از کشورها، هزینه‌های کنترل‌نشده و انباشت بدهی‌هاست و وضعیت از ابتدای شیوع ویروس کرونا بدتر شده است.

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد: کشورهای غربی که نمی‌خواهند اشتباه مسیر اقتصادی خود را بپذیرند، با اعمال محدودیت درواردات کودهای روسیه و بلاروس، تولیدات کشاورزی جهانی را بیش از پیش بی‌ثبات می‌کنند.

پوتین گفت که آنها با انجام این کار، صادرات غلات روسیه به بازارهای جهانی را با مشکل مواجه می‌کنند و امنیت کشتی‌های باری حامل غلات و پرداخت‌های بانکی تحت قراردادهای تجاری را پیچیده می‌کنند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ