هشدار بانک آمریکایی نسبت به افزایش ۴۰ درصدی قیمت کالاها

اقتصاد ایران: بانک جی‌پی مورگان چیس آمریکا هشدار داد که اگر سرمایه‌گذاران در زمان افزایش تورم سرمایه خود را روی مواد خام متمرکز کنند، قیمت کالاها تا ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از راشاتودی، بانک جی‌پی مورگان چیس آمریکا هشدار داد که اگر سرمایه‌گذاران در زمان افزایش تورم سرمایه خود را روی مواد خام متمرکز کنند، قیمت کالاها تا 40 درصد افزایش خواهد یافت.

استراتژیست‌های این بانک گفته اند که اگرچه به نظر می رسد تخصیص سرمایه به کالاها بالاتر از حد میانگین باشد، اما خیلی حجم زیادی ندارند.

این کارشناسان در یادداشتی در 6 آوریل که توسط بلومبرگ مشاهده شد، نوشتند که این امر نشان دهنده زمینه برای افزایش قیمت مواد خام است.

آنها گفتند: در مقطع فعلی، که نیاز به اقدامات محافظتی در برابر تورم افزایش یافته است، می‌توان تصور کرد که تخصیص بلندمدت سرمایه به کالاها در نهایت به بالای 1 درصد از کل دارایی‌های مالی در سطح جهان برسد و از رکوردهای قبلی فراتر رود.

به گفته این استراتژیست‌ها، اگر همه چیز یکسان باشد، "به معنای افزایش 30 تا 40 درصدی افزایش قیمت کالاها از نقطه کنونی خواهد بود".

بر اساس این گزارش، اخیراً به دلیل تحریم‌های مالی علیه روسیه که یک کشور بزرگ صادرکننده کالا محسوب می شود، اختلال در حمل و نقل و کمبود عرضه ایجاد شده است و کالاها با بالاترین قیمت‌ خود در چند سال اخیر معامله می‌شوند.

افزایش قیمت‌ها از نفت خام گرفته تا گندم باعث افزایش تورم جهانی شده است و سرمایه‌گذاران را بر آن داشته تا تغییر دارایی‌ها را بین سهام، اوراق قرضه و مواد خام موجود در پرتفوی خود بررسی کنند.

دولت روسیه نیز ماه گذشته اعلام کرد که صادرات برخی از کالاها و مواد خام را برای تضمین امنیت کشور در بحبوحه تحریم های مرتبط با اوکراین ممنوع می کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ