اکو نیوز گزارش میدهد
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار قبل از ۱۳ بدر در گلپایگان
اقتصاد ایران: گلپایگان _ ایام نوروز به اتمام نرسیده است و اداره های دولتی برای تاُمین کالاهای اساسی و ثبات در بازار در ۱۳ فروردین آماده باشند.
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، محمدرضا عسگریان گفت : در سال ۱۴۰۱ همچون سال های قبل موضوع تاُمین معاش مردم، از دغدغه ای اصلی و مورد توجه دولت می باشد.
خوشبختانه در بازار از روزهای پایانی اسفند ماه سال گذشته تا به امروز، با تلاش زیادی که در دولت انجام پذیرفت کالاهای اساسی و بخصوص مواد غذایی با قیمت مناسب و به اندازه فراوان در اختیار مردم قرار گرفت و در شهرستان گلپایگان نیز با نظارت های پیاپی که از سوی مسئولان مربوطه انجام شده است، نظم خوبی را در موضوع قیمت گذاری اجناس در بازار شاهد هستیم.
البته وی وجود ضعف و کاستی در اجرای این موصبه دولت را در سطح کشور انکار ناپذیر دانست، اما در مجموع نتیجه حاصل شده از تلاش ها را مثبت و چشمگیر دانست.
فرماندار گلپایگان اضافه کرد ؛ یکی از مشکلاتی که در نوروز امسال در گلپایگان به چشم می خورد، موضوع کافی نبودن وجه نقد در باجه های عابربانک ها بود که با پیگیری فوری و ارتباط مستقیمی که با شخص استاندار اصفهان که از سوی فرمانداری در این خصوص صورت پذیرفت، بلافاصله و در کمتر از چند ساعت این مشکل خاص با اقدامات لازم از سوی استانداری، برطرف شد.
عسگریان در ادامه بیان داشت : از مشکلات خاصی که متاسفانه در شهرستان به چشم میخورد، تفاوت قیمت گذاری یک کالا در واحد های صنفی مختلف می باشد که این موضوع می بایست با جدیت از سوی مسئولان ذیربط شهرستان پیگیری و برطرف شود.
او ضمن تشکر از زحمات مسئولان شهرستان، از آنها خواست وسعت دید خود را بالاتر ببرند و انتقاد پذیر باشند و با آرامش و رفتاری شایسته به مشکلات شهروندان رسیدگی کنند.
وی اضافه کرد ؛ ایام نوروز هنوز به اتمام نرسیده است و با توجه به آنکه شهروندان در روز ۱۳ فروردین برای تهیه برخی اقلام خوراکی از جمله تهیه میوه و گوشت و نان اقدام خواهند کرد، اداره های ذیربط می بایست تمام تلاش خود را چه در موضوع توزیع و چه در موضوع تنظیم قیمت انجام دهند، تا در پایان تعطیلات نوروز شاهد بروز مشکل در گلپایگان نباشیم.
عسگریان در پایان گفت : دو موضوع درج قیمت کالا در واحد های صنفی که می تواند بسیار موثر باشد در مبحث تنظیم قیمت در بازار و همچنین موضوع نظارت در خصوص رعایت بهداشت در واحدهای صنفی و به خصوص واحدهای توزیع لبنیات و پروتئین، می بایست به طور مستمر از سوی مسئولان شهرستان رصد و پیگیری شود.
گزارش : روح الله علایی