معاون وزیر علوم تاکید کرد:

لزوم اجرای آموزش ترکیبی از سوی دانشگاهها

اقتصاد ایران: معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه آموزش پسا کرونا با قبل از کرونا متفاوت خواهد بود، گفت: نوعی آموزش ترکیبی را در آینده می‌توانیم ببینیم.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از وزارت علوم، علی خاکی صدیق، در نهمین کنفرانس بین‌المللی یاددهی و یادگیری الکترونیکی گفت: رویکرد نوین آموزش، ترکیبی از آموزش حضوری و الکترونیکی است و امروز دانشگاه‌ها باید به هر دو روش توجه کنند.

معاون آموزشی وزیر علوم، در پانزدهمین دوره کنفرانس ملی و نهمین کنفرانس بین‌المللی یاددهی و یادگیری الکترونیکی گفت: آموزش الکترونیکی در کشور نسبت به سال‌های قبل بسیار موفق‌تر شده، چرا که زیرساخت‌های دانشگاهی توسعه یافته و اساتید آموزش‌های لازم را دیده و توانمندسازی اساتید صورت گرفته است.

خاکی صدیق تصریح کرد: دوران آموزش سنتی صددرصد چهره به چهره به اتمام رسیده است و باید رویکرد نوین آموزشی را پی بگیریم که این رویکرد نوین ترکیبی از آموزش سنتی و آموزش الکترونیک است.

وی با اشاره به دوران پسا کرونا بیان داشت: با توجه به تجربه‌ای که در این زمینه کسب کردیم بعد از دوران کرونا این امکان وجود دارد که بخشی از کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار شود، اما در حال حاضر نمی‌توان به صورت قطعی در این زمینه اظهار نظر کرد.

خاکی‌صدیق تصریح کرد: به طور قطع آموزش پسا کرونا با قبل از کرونا متفاوت خواهد بود و ما شاهد تحول خوبی در جهان و در راستای ارتقای کیفی آموزش خواهیم بود و نوعی آموزش ترکیبی را در آینده می‌توانیم ببینیم.

معاون آموزشی وزیر علوم تصریح کرد: آموزش الکترونیکی در کشور نسبت به سال‌های قبل بسیار موفق‌تر شده، چرا که زیرساخت‌های دانشگاهی توسعه یافته و اساتید آموزش‌های لازم را دیده و توانمندسازی اساتید صورت گرفته است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ