محققان امنیت سایبری اعلام کردند؛

خدمات شهری و بانکداری هدف حملات باج افزاری

اقتصاد ایران: نتایج یک بررسی علمی نشان می‌دهد هدف بیش از نیمی از حملات باج افزاری در جهان سه صنعت خاص هستند. اما این به معنی ایمن بودن سایر صنایع نیست.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،   بر طبق تحلیل‌های محققان امنیت سایبری بیش از نیمی از حملات باج افزاری یکی از سه صنعت بانکداری، خدمات شهری و خرده‌فروشی را هدف قرار می‌دهند. در عین حال پژوهشگران هشدار داده‌اند که همه صنایع در معرض خطر حملات مذکور هستند.

داده‌های مربوط به این تحقیق توسط مؤسسه Trellix و بین ژوئیه تا سپتامبر ۲۰۲۱ جمع‌آوری شده است. در این دوره برخی از گسترده‌ترین حملات باج‌افزاری سال گذشته اتفاق افتاد. با توجه به این بررسی‌ها، بانکداری و امور مالی رایج‌ترین هدف برای طراحان باج‌افزار در طول دوره تهیه گزارش مذکور بوده و ۲۲ درصد از حملات شناسایی‌شده را شامل می‌شود.

پس از آن ۲۰ درصد از حملات بخش خدمات شهری مانند آب و برق را هدف قرار می‌دهند و در نهایت ۱۶ درصد از حملات مربوط به بخش خرده فروشی است. حملات علیه این سه بخش در مجموع ۵۸ درصد از کل موارد شناسایی شده حملات باج افزاری را تشکیل می‌دهد.

بخش خدمات شهری مانند آب و برق و سوخت یک صنعت جذاب برای باج افزار نویسان است، زیرا این صنعت خدمات حیاتی را به مردم و مشاغل ارائه می‌کند و اگر دسترسی به آن خدمات امکان‌پذیر نباشد، خطرات جدی امنیت و سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

به عنوان مثال می‌توان به حمله باج افزاری به خط لوله کولونیال اشاره کرد که منجر به کمبود گاز در شمال شرقی ایالات متحده شد. این حادثه باعث شد که Colonial میلیون‌ها دلار باج به مجرمان سایبری بپردازد تا کلید رمزگشایی را دریافت کند.

حملات باج‌افزاری علیه خرده‌فروشان نیز می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی داشته باشد و مغازه‌ها را مجبور به پرداخت نقدی یا تعطیلی کرده و مردم را از خرید اقلام روزمره خود باز می‌دارد.

سایر بخش‌هایی که هدف مهمی برای باج افزار نویسان بوده‌اند، عبارتند از آموزش، خدمات دولتی و صنعتی.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ