سامسونگ بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌ صنعت نیمه‌هادی جهان

اقتصاد ایران: سامسونگ در سال ۲۰۲۱ رشد ۳۰٫۵ درصدی را نسبت به سال ۲۰۲۰ ثبت کرد و این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌ی صنعت نیمه‌هادی در سال ۲۰۲۱، جایگزین اینتل شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، طبق جدیدترین گزارش شرکت تحقیقاتی کانترپوینت (Counterpoint) درباره‌ی صنعت نیمه‌هادی‌، سامسونگ در سال ۲۰۲۱ از دیگر تراشه‌سازان سبقت گرفت و به جایگاه برتر دست پیدا کرد. با پیشرفت اخیر سامسونگ، اینتل جایگاه خود را به این شرکت داد. صنعت نیمه‌هادی هنوز از رکود اقتصادی‌ای که هم‌زمان با همه‌گیر شدن ویروس کرونا آغاز شده بود، رنج می‌برد و همچنین کمبود تراشه بر بخش‌های مختلفی از زنجیره‌ی تولید فناوری تأثیر گذاشته است.

افزون‌براین، جنگ واسطه‌ای ظاهراً بین چین و ایالات متحده وجود دارد و هر دو کشور با اعلام فهرست‌هایی روی برخی از سازندگان تراشه تأثیر گذاشتند. به‌‌‌ همین دلیل درآمد کلی نسبت به سال گذشته‌ی میلادی تغییر کرده است. با وجود این، سامسونگ عملکردی عالی در هر دو بخش مدار مجتمع (IC) و حافظه داشت. دیگر تولیدکنندگان این بخش شامل کوالکام، میکرون، اس‌کی هاینیکس و انویدیا نیز در فهرست قرار دارند.

کانترپوینت در ادامه گزارش داد که سامسونگ در بازار فلش DRAM و NAND از اینتل پیشی گرفته است. پانزده سازنده‌ی برتر تراشه در سال ۲۰۲۱ حدود ۴۲۱٫۵ میلیارد دلار درآمد داشتند که بهبود ۷٫۴ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۰ را نشان می‌دهد. درآمد تراشه سامسونگ در سال ۲۰۲۱ حدود ۸۱٫۳ میلیارد دلار بود که ۳۰٫۵ درصد بیشتر از درآمد سال ۲۰۲۰ بود.

کانترپوینت پیش‌بینی می‌کند که بحران تراشه احتمالاً پس از نیمه‌ی اول سال ۲۰۲۲ نیز ادامه خواهد داشت؛ اگرچه نشانه‌هایی مبنی بر بهبود وضعیت کنونی وجود دارد. افزون‌براین، پیشرفت‌هایی در زیرساخت وجود دارد که از سال ۲۰۲۳ با ورود کارخانه‌های ریخته‌گری جدید قابل‌مشاهده خواهد بود. سامسونگ انتظار دارد که همچنان به نتایج قوی ادامه دهد و امیدوار است با توسعه‌ی فعالیت‌های خود، جایگاه برتر را حفظ کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ