مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اعلام کرد:

لزوم اتصال بیمه های تکمیلی به سامانه الکترونیکی

اقتصاد ایران: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: بیمه های تکمیلی از زمانی که قانون نسخه نویسی الکترونیکی به تصویب رسیده است هنوز به سامانه الکترونیکی متصل نشده اند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در خصوص میزان آمادگی مراکز درمانی در سطح کشور برای نسخه نویسی الکترونیکی اظهار کرد: میانگین اجرای این کار در سطح کشور برای بیمه شدگان بیمه سلامت ۹۶ درصد است، که در این میان دو استان تهران و خراسان رضوی به میانگین سطح کشور نرسیده اند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: نقطه ضعف ما در یکپارچگی اجرای طرح الکترونیکی نسخه های پزشکی عمدتا در استان تهران است. در تهران تا ده روز گذشته کمتر از ۵۰ درصد مراکز درمانی برای بیمه شدگان بیمه سلامت از نسخه الکترونیکی استفاده میشد، اما هم اکنون در پایتخت ۸۱ درصد مراکز درمانی برای بیمه شدگان تحت پوشش بیمه سلامت از نسخ الکترونیکی استفاده می کنند.

وی افزود: ما گمان می کردیم که در استان های کهگیلویه یا استان ایلام مشکل زیرساختی داشته باشیم اما این استان ها از دو ماه پیش به پوشش ۱۰۰ درصدی رسیده اند. همچنین استان کرمان و کردستان نیز به پوشش ۹۹ درصدی در نسخه نویسی الکترونیکی رسیده اند. 

ناصحی در پاسخ به سوال مجری برنامه با مضمون مشکلات پذیرش نسخه های الکترونیکی توسط بیمه های تکمیلی توضیح داد: بیمه های تکمیلی از زمانی که قانون نسخه نویسی الکترونیکی به تصویب رسیده است هنوز به سامانه الکترونیکی متصل نشده اند. 

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت خاطر نشان کرد: الزام قانونی برای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی وجود دارد، امیدواریم طی چند ماه آینده بیمه های تکمیلی نیز به سامانه های الکترونیکی متصل شوند. 

محمد مهدی ناصحی تأکید کرد: درحال حاضر افرادی که می خواهند به بیمه های تکمیلی مراجعه کنند می‌بایست پرینت نسخه دستی و فاکتور را همراه خود داشته باشند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ