توسط دانش بنیان ها صورت گرفت؛

تولید ۲۳۴ محصول در حوزه تجهیزات پزشکی

اقتصاد ایران: معاونت علمی اعلام کرد تاکنون ۲۳۴ محصول در حوزه وسایل و تجهیزات پزشکی حمایت شدند تا به تولید برسند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،  ضرورت حمایت از تولید محصولات ایران‌ساخت در برخی عرصه‌های فناورانه و صنایع راهبردی بیشتر نمایان است. حوزه‌هایی که بیشترین میزان واردات را دارند و ارز زیادی از کشور خارج می‌کنند. یکی از این عرصه‌های فناورانه به حوزه تجهیزات پزشکی و وسایل کاربردی در نظام بهداشت و درمان مربوط می شود. عرصه ای که با تولید ۲۳۴ محصول دانش‌بنیان در مسیر توسعه یافتگی قرار گرفته است.

بر اساس آخرین آمار ارائه شده مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تا امروز ۲۳۴ محصول ایران‌ساخت در حوزه وسایل و تجهیزات پزشکی تولید و ثبت شده و در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

محصولاتی چون «پمپ سرنگی دوگانه فوق دقیق»، «پانسمان‌های نوین زخم»، «بندآورنده‌های خونریزی و محلول‌های ضدعفونی کننده بر پایه نانو نقره»، «سیمیلاتور و تجهیزات مرتبط»، «طراحی، ساخت و توزیع دستگاه‌های پزشکی نوآورانه در زمینه چشم پزشکی»، «ﯾﺨﭽﺎل ﻓﺮﯾﺰر ﻧﮕﻬﺪاری دارو و ﻣﻮاد آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ»، «خدمات مهندسی پزشکی و مهندسی برق الکترونیک و مهندسی مکانیک و تولید تجهیزات پزشکی»، «طراحی، ساخت، تولید، توسعه، بهبود و ارائه خدمات ادوات، تجهیزات و سامانه های اندازه گیری متغیرهای محیطی و ابزار دقیق» و غیره که به بازار داخلی متصل شده و به درمان بیماران کمک کرده‌اند.

این تجهیزات و ملزومات پزشکی بهترین گزینه برای دور زدن تحریم‌های پزشکی هستند. با تقویت و حمایت از بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان می توان به ناکارآمدی و بی‌نتیجه کردن تحریم‌ها دست یابیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ