طراحی و اجرا یک سازه مدرن موتورایز اقتصادی در30 روز
اقتصاد ایران: سازه چادری یکی از جدیدترین سازههای سبک محسوب میشود و به وسیله پوششهایی از جنس پارچه سقفهای بزرگ و منحصر به فرد با ویژگیهایی مانند سبک بودن، عایق حرارتی، طول عمر و دوام زیاد، قابلیت بازیافت روی مقاطع فلزی و پروفیل سبک به اجرا در میآید. با توجه به اینکه طراحی و ساخت سازه پارچه ای به صورت پیش ساخته است، زمان نصب و اجرای آن به وقت زیادی نیاز ندارد. جنس پارچه، ابعاد و نوع کاربری سازه را نیز با توجه به شرایط محیطی انتخاب میکنند.
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،در این مقاله قصد داریم درباره انواع، کاربردها و مزایای سازه چادری توضیح دهیم.
تقسیمبندی سازههای چادری با توجه به فرم سازه
سازه قوسی یکی از انواع سازه چادری است که در آن از دو قوس در انحنای خلاف جهت یکدیگر استفاده شده تا در مقابل باد مقاومت بالایی داشته باشد. سازه موجی نیز نوعی سازه پارچهای به شکل دالبری است که دارای چندین فرو رفتگی و برآمدگی متناوب است. سازه مخروطی نیز به عنوان یک فرم پایدار و بهینه به یک پایه مرکزی اتصال یافته است و امکان حذف یا معلق کردن ستون مرکزی سازه نیز وجود دارد. سازه زین اسبی را به عنوان سازهای ارزان و اقتصادی میشناسند. در این سازه سطح بار به وسیله گوشههای سازه انتقال مییابد و مصرف پارچه و سازه فولادی در آن نسبت به سازههای چادری دیگر کم است.
آشنایی با کاربردهای سازههای چادری
سازههای چادری کاربردهای زیادی دارند که شامل استفاده در سقف استادیومها، سایهبان شهری، سقف اتریومها، پارکینگ خودروها، مراکز خرید، طراحی ساختمانهای شهری، آمفی تئاترها، طراحی داخلی، جداسازی فضاهای داخلی، کاهش اشعه خورشید در فضای نورگیر، پوشاندن پیادهروها و غیره است. نسل جدید عایق شده سازههای چادری دولایه هستند و به عنوان عایق سرما و گرما در اقلیمهای سرد یا گرم کاربرد دارند.
مزایای سازه چادری
مزایای سازه پارچه ای عبارتند از: سبکی و انعطاف پذیری بالا، خلق معماری زیبا و جدید، استفاده در شرایط آب و هوایی سرد یا خیلی گرم، سرعت بالا هنگام نصب، دوام و طول عمر زیاد، عدم تغییر رنگ با قرار گرفتن در معرض آفتاب، تنوع رنگ، هدایتکننده آب باران، استحکام زیاد در مقابل باد، باران و زلزله، مقاومت بالا در برابر آتش سوزی، امکان جداسازی و نصب در یک محیط جدید، داشتن خاصیت ضد قارچ، عدم جذب آلودگیهای موجود در محیط، جذب بالای صوتی، داشتن قابلیت نورپرداری در داخل سازه و غیره.
طول عمر و میزان دوام سازه های چادری چقدر است؟
عمر مفید سازه های چادری بستگی به نوع پارچه مصرفی آن دارد. طیف وسیعی از انواع پارچه های پی وی سی در بازار موجود است.که متناسب با کیفیت و نوع الیاف و روکشهای محافظ مصرفی از 5 تا 50 سال متغییر می باشد. با نگاهی به سابقه پروژههای صنعتی که 40 تا 50 سال پیش با غشاءهای شرکتهای معتبر اروپایی در نقاط مختلف دنیا ساخته و نصب گردیده میتوان به طول عمر مفید غشاء هایی که امروزه در سال 2022 به بازار عرضه می گردد خیلی امیدوار و خوش بین بود یعنی تصور عمر مفید 50 سال بسیار واقعبینانه و دست یافتنی است..
خرید سازههای چادری از شرکت آسمانه
برای خرید انواع مختلف سازه چادری میتوانید به سایت شرکت آسمانه یکی از بهترین شرکتهای ارائه دهنده خدمات طراحی، اجرا و نصب سازههای چادری با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و بهترین متریالها و پارچههای دولایه با آدرس اینترنتی http://asemaneh.com مراجعه کنید. گروه تولیدی آسمانه با 20 سال سابقه درخشان در زمینه تولید بهترین سازههای پارچهای خدمات خود را با مناسبترین قیمت و بالاترین کیفیت به مشتریان خود ارائه میدهد. با مراجعه به سایت شرکت آسمانه میتوانید پروژههای اجرا شده توسط کارشناسان متخصص و مجرب را مشاهده کنید. جالب است بدانید که اولین پروژه دولایه سازی پارچهای با قابلیت عایق حرارتی در ایران توسط شرکت آسمانه انجام شده است که بسیار مورد توجه قرار گرفت.