رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران پیگیر شد؛

درخواست مجوز تشکیلات بیمارستان 120 تختخوابی امام خمینی(ره) بهشهر + تصویر نامه

اقتصاد ایران: ساری – رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران باعنایت به مطالبه مردم، مسوولان و جمعی از پزشکان شهرستان بهشهر همچنین با عنایت به سند توسعه درمان این شهرستان، برای حفظ تشکیلات بیمارستان امام بهشهر خواستار مجوز سازمانی جدید برای این مرکز آموزشی و درمانی باسابقه در شرق استان شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، 16 آبان‌ماه 1400، خبری با عنوان " تکمیل ظرفیت بیمارستان خاتم بهشهر و بستری بیماران در راهروها و تخت‌های اکسترا" روی خروجی این خبرگزاری رفت.

در این خبر آمده بود که حذف تشکیلات پرسنلی بیمارستان‌های امام و بخشی از بیمارستان شهدای بهشهر و انتقال و جابه‌جایی بخش‌های بیمارستان امام به بیمارستان خاتم‌الانبیاء، اکنون ظرفیت این بیمارستان تکمیل شده و بیماران جدید در راهروها و تخت‌های اکسترا بستری شده‌اند.

20 ماه پیش نامه‌ای توسط مدیران ادوار شبکه بهداشت و درمان، نظام پزشکی و بیمارستان‌ها و جمعی از پزشکان و کارکنان سلامت بهشهر به امام جمعه و فرماندار بهشهر و نماینده مربوطه ارسال شد.

باوجود پیگیری‌ها و نیاز شدید شهرستان به تخت بیمارستانی اما هنوز درخواست پزشکان به نتیجه نرسیده است.

این در حالی است که اکنون گرچه ظرفیت بیمارستان خاتم‌الانبیاء بهشهر تکمیل شده است، اما تعدادی از بیماران در راهروها و تخت‌های اضافی اتاق‌ها(تخت‌های اکسترا) بستری هستند.

در این نامه عنوان شده بود که  "هر گونه قصور و کوتاهی در این زمینه سبب خسران مردم منطقه و کاهش رشد و توسعه سلامت‌محور در شهرستان بهشهر و شرق مازندران خواهد بود".

همچنین در بخشی از این نامه، بر حفظ تشکیلات بیمارستان امام به عنوان بیمارستان ۱۲۰ تخت مصوب تخصصی جنرال با تکمیل پروژه‌های ساختمانی  نیمه‌کاره و در حال ساخت آن تأکید شده بود.

سرانجامِ این مطالبه جدی مردم و درخواست مدیران ادوار شبکه بهداشت و درمان، نظام پزشکی و بیمارستانهای شهرستان بهشهر و جمعی از پزشکان و کارکنان سلامت شهرستان بهشهر، این شد که 21 آذرماه، سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نامه‌ای به بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با موضوع "درخواست مجوز تشکیلات بیمارستان 120 تختخوابی امام خمینی(ره) بهشهر براساس سند توسعه تعالی" مرقوم داشته است.

در این درخواست اعلام شده که براساس نظام سطح‌بندی خدمات درمانی و سند توسعه درمان 1404 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای شهرستان بهشهر 458 تخت بیمارستانی دانشگاهی پیش‌بینی شده است.

در حال حاضر علیرغم بهره‎برداری از بیمارستان جدیدالاحداث خاتم الانبیاء به ظرفیت 240 تخت که به عنوان بیمارستان جایگزین بیمارستان امام خمینی (ره) احداث شده است، کمبود تخت درمانی در آن شهرستان به عنوان مرکز بلوک درمانی شرق مازندران بالاخص در ایام همه‌گیری کرونا مشهود بود، به ترتیبی که این دانشگاه جهت ایجاد ظرفیت تخت درمانی و براساس تصمیمات بیست و ششمین جلسه ستاد استانی کرونا، ناچار بوده است از بیمارستان امام خمینی(ره) به عنوان مرکز پذیرش بیماران کرونایی شرق مازندران استفاده کند.

لذا دستور فرمایید نسبت به ایجاد تشکیلات پرسنلی به استعداد 120 تخت از محل ظرفیت باقی مانده سند توسعه درمان شهرستان بهشهر(178 تخت فعال نشده) و براساس فرم ارزیابی تایید شده – پیوستی – اقدام لازم به عمل آید تا امکان پاسخگویی به نیاز فعلی شهرستان فراهم شود.

با این حساب، باید منتظر پاسخ وزارت بهداشت در "ایجاد تشکیلات جدید برای بیمارستان امام خمینی(ره)" بهشهر باشیم که البته بخش‌های اطفال، دیالیز، ازمایشگاه، رادیولوژی، تالاسمی و اورژانس این بیمارستان جدید هستند اما ساختمان اصلی بیمارستان قدیمی و غیر قابل بازسازی است.

انتهای پیام/  

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ