فاکسکان و عربستان سعودی، خودروی الکتریکی می‌سازند

اقتصاد ایران: فاکسکان که به‌تازگی روی ساخت خودروی الکتریکی متمرکز شده، در حال مذاکره برای صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی برای ساخت خودروهای برقی مبتنی بر پلتفرم بی‌ام‌و است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، گروه فناوری فاکسکان در حال مذاکره با عربستان سعودی برای یک شرکت سرمایه‌گذاری مشترک بالقوه با تمرکز بر ساخت خودروی الکتریکی است. این اطلاعات هنوز رسمی نیست، اما گزارش جدیدی از اتوموتیو نیوز به نقل از «افراد مطلع» نقل می‌کند که به این نشریه گفته‌اند صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی شرکت جدیدی به نام ولوسیتی (Velocity) ایجاد خواهد کرد که باید سهام‌دار عمده سرمایه‌گذاری مشترک جدید باشد.

بنا به این گزارش، این صندوق سرمایه‌گذاری هم‌اکنون حدود ۴۵۰ میلیارد دلار دارایی را مدیریت می‌کند و می‌خواهد در تجارت خودروی الکتریکی مشارکت کند تا اقتصاد این پادشاهی نفت‌خیز را متنوع کند. به گفته‌ی این منابع، فاکسکان، شرکت سازنده‌ی آیفون، به نوبه‌ی خود مواردی از جمله نرم‌افزار، لوازم الکترونیکی و معماری الکتریکی را برای خودروهای الکتریکی جدیدی که در عربستان سعودی ساخته خواهد شد، ارائه خواهد کرد. فاکسکان همچنین یکی از سهام‌داران اقلیت در شرکت سرمایه‌گذاری مشترک خواهد بود.

جالب‌تر اینکه گزارش یادشده ادعا می‌کند که شرکت جدید قصد دارد از شاسی بی‌ام‌و برای خودروهای الکتریکی استفاده کند و برنامه این است که دو طرف قبل از پایان سال قراردادی امضا کنند. البته تاکنون هیچ چیزی از این موضوع تأیید نشده و گزارش اتوموتیو نیوز تنها اطلاعات موجود درباره‌ی این پروژه است.

انتظار می‌رود بی‌ام‌و معماری الکتریکی قدیمی‌تری را در اختیار شرکت سرمایه‌گذاری مشترک جدید قرار دهد. این اولین باری نیست که خودروساز آلمانی مجوز استفاده از پلتفرم‌های خود را برای سازنده‌ی دیگری صادر می‌کند، زیرا شرکت ویتنامی وین‌فست (VinFast) از پلتفرم‌های قدیمی‌تر بی‌ام‌و X5 برای شاسی‌بلند پرزیدنت خود استفاده می‌کند. همچنین، رنج‌روور جدید لندروور از پیشرانه‌ی ۴/۴ لیتری توئین توربو خورجینی هشت سیلندر بی‌ام‌و به عنوان آپشن بهره می‌برد.

به عنوان آخرین نکته، فاکسکان اخیراً با سه خودروی فاکسکان مدل C، مدل E و مدل T که با همکاری خودروساز تایوانی Yulon Motor توسعه یافته، در صنعت خودروسازی مشارکت کرده است. این غول فناوری اخیراً کارخانه‌ی سابق استارتاپ لردزتاون موتورز (Lordstown Motors) را در ایالات متحده برای ساخت خودروهای خود خریداری کرد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ